Luăm o mică pauză de la alegerile de pe plan local și ne îndreptăm atenția către alegerile din Statele Unite ale Americii. Postul de televiziune CNN a făcut publice regulile primei dezbateri televizate din campania electorală dintre Joe Biden, actualul președinte SUA, și Donald Trump, fost președinte al SUA.

CNN este organizatorul dezbaterii dintre principalii candidați la alegerile prezidențiale americane. Aceasta va avea loc în Atlanta, mult mai devreme decât de obicei. Joe Biden și Donald Trump au fost de acord să se întâlnească în două dezbateri până la scrutinul prezidențial din 5 noiembrie, respectiv pe 27 iunie și pe 10 septembrie.

Dezbatere Donald Trump și Joe Biden la CNN: care sunt regulile

Încă din luna mai, CNN a explicat că această dezbatere în Joe Biden și Donald Trump nu va avea public, un format preferat de către actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

De asemenea, printre măsurile agreate recent se numără pupitre identice și microfoane dezactivabile, microfoane ce vor fi setate în surdină pe întreaga durată a dezbaterii, cu microfonului folosit de candidat în momentul în care este rândul lui să vorbească.

Dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump va dura 90 de minute și va fi întreruptă de două pauze publicitare, în care echipele de campanie nu vor putea să interacționeze cu candidații. De asemenea, notițele scrise dinainte vor fi interzise pe platou, însă candidații vor primi un pix, un carnețel și o sticlă cu apă.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri