Înotătorul român David Popovici a câştigat finala probei de 100 m liber, în această seară, la reuniunea Mare Nostrum de la Barcelona, cu timpul de 48,49 secunde, un timp chiar mai bun decât cel scos în semifinala care a avut loc tot astăzi, transmite Agerpres.

Popovici l-a devansat cu doar două sutimi pe sud-coreeanul Sunwoo Hwang, înregistrat în 48,51 secunde, podiumul fiind completat de japonezul Katsuhiro Matsumoti, 48,79 secunde.

Italianul Thomas Ceccon, multiplu campion mondial şi european, s-a clasat pe patru, la egalitate cu sârbul Andrej Barna, în 48,84 secunde. Un alt italian, Alessandro Miressi, campion european al probei în 2018, s-a clasat pe şase, în 49,04 secunde.

Britanicul Jacob Whittle, dublu campion european la ştafetă în 2022, a ocupat locul şapte, cu timpul, de 49,41 secunde.

Patrick-Sebastian Dinu s-a clasat pe locul opt (ultimul), în finală, cu timpul de 50,93 secunde.

În acest an, David Popovici a obţinut cel mai bun timp la 100 m liber la Naţionalele de la Otopeni din aprilie, când a câştigat titlul cu 47,86, secunde.

David Popovici, campionul european en titre la 100 şi 200 m liber, câştigase şi proba de 200 m liber la Barcelona, miercuri seara. Popovici se pregăteşte pentru participarea la Europenele de nataţie de la Belgrad (10-23 iunie).

Tot joi, Daria-Măriuca Silişteanu a ocupat ultimul loc în Finala B (16) la 100 m spate, cu timpul de 01:03,47. Victoria a revenit olandezei Kira Toussaint, cu timpul de 1:00,00.

Sursa foto: David Popovici / Facebook

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri