Un farmacist american acuzat că a stricat intenționat peste 500 doze de vaccin anti-COVID 19, la un spital de lângă orașul Milwaukee a fost arestat, au anunțat autoritățile americane citate de Washington Post.

Poliția din Grafton, statul Wisconsin, l-a arestat pe bărbatul acuzat de punerea în pericol a siguranței publice, acesta fiind acum reținut în închisoare.

Întâmplarea a produs furie în rândul americanilor, SUA încercând în prezent să raționalizeze stocul limitat de vaccinuri pentru persoanele cu risc ridicat de infectare. Valoarea vaccinurilor distruse este de 11.000 de dolari.

Distrugerea celor peste 500 de doze va duce la amânarea vaccinări în cazul a sute de persoane, spun autoritățile din Wisconsin, stat unde în ultima zi au fost raportate 3.810 noi cazuri și 42 de decese.

Reprezentanții poliției spun că farmacistul și-a recunoscut vina, acesta scoțând din frigider dozele și depozitându-le necorespunzător în mod intenționat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri