La aproape o lună de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, în penisnulă au fost raportate în ultimele 24 de ore 627 de morți. Este cel mai negru bilanț de până acum. Numărul total al deceselor a depășit pragul de 4.000.

Autoritățile italiene au anunțat vineri seară că numărul total al deceselor este de 4.032, după creșterea cu 627 în numai 24 de ore. Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat în regiunea nordică Lombardia: 381, potrivit Digi24.

Față de ieri, a crescut și numărul cazurilor noi de infectări: 5.986 de cazuri.

Alte 2.655 de persoane se află la terapie intensivă.

Este cea mai abruptă creștere de la izbucnirea epidemiei de coronavirus.

În urma publicării bilanțului de joi, Italia depășise China la numărul deceselor provocate de noul coronavirus, deși virusul s-a răspândit din țara asiatică.

Miercuri, autoritățile de la Roma au furnizat de asemenea un număr mare de decese într-un interval de 24 de ore: 475 de morți. Pâna astăzi, acesta era cel mai grav bilanț.

Știre în curs de actualizare!

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri