7 Februarie 2011

Bataie pe joburile de la Google: 75.000 CV-uri depuse intr-o singura saptamana



Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare la nivel mondial, a primit intr-o singura saptamana peste 75.000 de aplicatii, dupa ce a anuntat in luna ianuarie intentia de a angaja 6.200 de persoane, informeaza Telegraph.co.uk.

Google urmareste sa isi intensifice prezenta in zona serviciilor mobile, a publicitatii online si a aplicatiilor pe Internet pe fondul unei competitii acerbe din partea Facebook sau Apple.

“Cautam oameni foarte talentati, inteligenti si creativi pentru a tine pasul cu cele mai mari provocari din istoria Internetului”, declara Alan Eustace, vicepresedinte in cadrul Google.

Numarul de aplicatii depuse saptamana trecuta a depasit recordul Google in acest sens din mai 2007 cu 15%.

Google a angajat, in urma cu patru ani, 6.131 de persoane, iar anul trecut compania a adaugat inca 4.600 de oameni, ajungand ca, la finalul lui 2010, sa aiba o echipa globala formata din 24.400 de angajati.

Compania a deschis, in noiembrie 2010, un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania.

In prezent, Google Romania se afla in cautarea a doi oameni care sa se ocupe de marketing si comunicare si a unei persoane pe vanzari.



Citeste si