Cisco, cel mai mare producator de echipamente de retea, va lansa un computer tableta dedicat mediului de business prin care va patrunde in segmentul dominat de iPad de la Apple, scrie presa internationala.
Cisco Cius, o tableta cu o diagonala de 7 inci, este un portabil de comunicare si colaborare care permite consumatorilor sa se conecteze la aplicatiile de teleprezenta ale Cisco, potrivit The Wall Street Journal.

Prin acest terminal angajatii vor putea comunica prin video-chat, vor schimba documente in timp real si vor accesa aplicatii si chiar vor putea folosi o varianta virtuala a desktop-ului.

Terminalul va integra o versiune a sistemului de operare Android si va avea doua camere foto-video – una de inalta definitie pe partea din fata a tabletei si una de 5 megapixeli montata pe spate. De asemenea, va oferi conexiune 3G si o durata de functionare a bateriei de opt ore.

Mutarea facuta de Cisco este neasteptata mai ales dupa ce jucatori ca Asustek Computer, Dell si Acer au intrat in segmentul tabletelor dupa succesul iPad. In ultima perioada compania a investit in astfel de terminale pentru a beneficia de puterea retelelor.

Cisco Cius va primi comenzi din aceasta toamna, iar terminalul va fi disponibil cel mai probabil de la inceputul anului viitor.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri