10 Noiembrie 2005

Internet si Telefonie de la RCS & RDS pentru cel mai important eveniment de afaceri, Zilele Biz

RCS & RDS participa a patra oara consecutiv n calitate de furnizor oficial de Internet si Telefonie la cel mai important eveniment de afaceri din Romnia, Zilele Biz.
Evenimentul se desfasoara n perioada 7 - 11 noiembrie 2005, la World Trade Center Bucuresti si si propune sa reuneasca n acest an peste 5000 de participanti din diverse domenii.

Zilele Biz, aflate la cea de-a 4 a editie, reprezinta n acest an locul de ntlnire a peste 350 de speakeri, 2000 de companii si va atrage peste 5000 de oameni de afaceri din cele mai importante domenii economice: antreprenoriat si investitii, finante-banci, constructii si imobiliare, IT si telecomunicatii, marketing si advertising.

Evenimentul este structurat n 5 zile, fiecare dintre acestea fiind dedicata unei industrii specifice, si cuprinde 20 de conferinte principale si peste 80 de seminarii si studii de caz. n ziua dedicata Telecomunicatiilor (10 noiembrie) RCS & RDS participa la conferinta principala intitulata Servicii telecom pentru dezvoltarea afacerii si organizeaza n aceeasi zi, la orele 11.30 seminarul pe tema Reducerea cheltuielilor cu telefonia fixa, la sala Vienna.

De asemenea, pe parcursul celor cinci zile ale manifestarilor RCS & RDS va asigura conexiunea la Internet si va pune la dispozitie serviciile de telefonie fixa RDS.Tel, precum si o cabina telefonica, de unde participantii vor putea efectua convorbiri gratuite catre orice destinatii nationale si internationale.



Citeste si