9 Martie 2010

Afacerile Siveco au scazut anul trecut la 50 mil. euro



Siveco Romania, unul dintre cei mai mari producatori de software pe piata locala, a ajuns anul trecut la afaceri de 49,8 de milioane de euro, fata de cele 65 de milioane de euro, inregistrate in 2008, potrivit site-ului companiei.
Potrivit site-ului Siveco, anul trecut, compania a avut afaceri de 211,4 milioane de lei (49,8 mil euro), afacerile companiei coborand la nivelul inregistrat in 2007, cand Siveco a avut un business de 49,5 milioane de euro.

La inceputul anului trecut Irina Socol (foto), directorul general al companiei, estima afaceri de 100 de milioane de dolari, adica in jurul a 72,5 milioane de euro.

“In 2010 estimam o crestere cu 25% a veniturilor provenite din exportul de solutii si know-how in implementarea de proiecte de eLearning, eAgriculture, eCustoms, eHealth, precum si consolidarea pozitiei de furnizor de servicii IT pentru institutii de referinta din Uniunea Europeana”, au declarat oficialii Siveco pe site-ul companiei.

Acestia nu au oferit date despre profitul inregistrat anul trecut. In 2008 profitul net al Siveco a fost de 2,5 milioane de euro.

Printre actionarii Siveco Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors) si Siveco Netherlands B.V.



Citeste si