Prime Telecom, unul din ultimii operatori privati de telecomunicatii din Romania si Vip Net, un furnizor autohton, cu o experienta de peste 18 ani in telecomunicatii, au fuzionat in vederea consolidarii prezentei pe piata si a ofertei de servicii integrate de transport de date, Internet si voce.
"Dupa fuziunea cu Net Vision Telecom, ce a urmarit furnizarea unei game mai largi de servicii de telecomunicatii la un pret competitiv, fuziunea cu Vip Net, o companie veterana pe piata locala, este un pas strategic in ansamblul procesului de consolidare al Prime Telecom”, a spus Marius Ionescu, director de vanzari si marketing Prime Telecom.

Pentru anul 2010, compania estimeaza o cifra de afaceri la nivel de grup de peste 10 milioane euro.

Prime Telecom activeaza pe piata din 2001 si are in exploatare una dintre cele mai raspandite retele de transmisiuni de date, cu o infrastructura de peste 8.000 km de fibra optica in Romania si Bulgaria.

Vip Net este prezent inca din 1991 pe piata de IT romaneasca, numarand in cei peste 12 ani de activitate privata printre clientii sai companii multinationale, banci, institutii administrative, companii din sfera industriei si serviciilor.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri