Mark Zuckerberg a spus că Meta este „aproape gata” să arate cel mai recent prototip de realitate augmentată. CEO-ul a analizat viitorii ochelari „holografici complet” ai lui Meta în timpul unui interviu cu YouTuber-ul Kane Sutter, cunoscut și sub numele de Kallaway.

„Cei care au văzut noul prototip au rămas muți de uimire, au amețit. Aștept cu nerăbdare să îl prezint tuturor”, a spus Zuckerberg.

Sursa Video: YouTube

Compania va lansa probabil prima sa versiune de ochelari AR, un proiect denumit intern Orion, scrie Business Insider. Deși ochelari nu vor putea fi cumpărați fizic de undeva, cu siguranță proiectul va genera foarte multe controverse în ceea ce privește planurile Meta.

„Vrem să construim o întreagă experiență mai degrabă, decât să vindem prototipul”, a declarat Zuckerberg.

El a dezvăluit că prototipul „nu este cel mai elegant” și probabil că va avea rame mai groase pentru a găzdui tehnologia AR. Cu toate acestea, el i-a asigurat pe consumatori că sunt cu siguranță ochelari și nu un set cu cască, precum Meta's Quest sau noul Vision Pro de la Apple.

Andrew Bosworth, directorul tehnologic al Meta și șeful diviziei Reality Labs, a declarat anul trecut că viitorii ochelari AR ar putea fi „cea mai avansată piesă de tehnologie de pe planetă în domeniul său”.

Zuckerberg a spus că, din moment ce cererea pentru Meta Ray-Ban — care includ camere și AI integrată, dar fără afișaje — a depășit așteptările, compania s-a concentrat pe integrarea a cât mai multă tehnologie AR, menținând în același timp cea mai bună formă pentru ochelarii moderni.

Meta a investit miliarde în divizia sa Reality Labs de-a lungul anilor, care este responsabilă pentru eforturile sale de a construi produse avansate, inclusiv dispozitivele sale portabile VR și AR și software-ul metavers care stau la baza acestora.

Zuckerberg a subliniat, de asemenea, că va dura ani până când produsele vor începe să aibă randamente semnificative.

Sursa foto: Meta

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri