Un sistem de management de proiect în limba română este o cerință crucială pentru majoritatea companiilor care operează și se dezvoltă în România și care iau în considerare implementarea unui astfel de program. Chiar dacă majoritatea angajaților unei companii au o capacitate esențială de a comunica în limba engleză, abilitățile lor sunt adesea insuficiente pentru ca engleza să fie limba principală utilizată într-un program de management al proiectelor. La urma urmei, o comunicare eficientă în cadrul unui proiect reprezintă baza pentru o implementare fără probleme și pentru succesul proiectului.

Avantajele software-ului în limba română

Implementarea unui software de gestionare a proiectelor și a portofoliilor este un pas important pentru orice organizație. Relevanța sa nu constă doar în faptul că firmele își execută strategiile de afaceri prin proiecte, ci și în natura colaborativă a software-ului. Prin urmare, programul de management al proiectelor trebuie să încurajeze în mod eficient colaborarea și munca în echipă în implementarea strategiei companiei, insuflând încă de la început un sentiment de camaraderie în rândul angajaților. Aceștia trebuie să fie convinși că un astfel de program le susține și le îmbunătățește activitatea. Proiectele sunt executate în diferite departamente ale organizației, ceea ce înseamnă că un astfel de software va fi utilizat de un număr considerabil de persoane din cadrul companiei. Acest lucru subliniază necesitatea de a implementa cu succes un program de management al proiectelor într-o organizație. Cu toate acestea, selectarea și implementarea unui astfel de program este o sarcină complexă care necesită o analiză atentă. Iată câțiva factori cheie de luat în considerare, care pot avea un impact semnificativ asupra succesului implementării:

  1. Interfața cu utilizatorul în limba Română - Lucrul cu sistemul necesită definirea precisă a sarcinilor și obiectivelor, comunicarea internă, redactarea notelor de ședință și analiza documentelor. Nu vă puteți permite situații în care cineva nu înțelege ceva din cauza comunicării în altă limbă.
  2. Suport tehnic - utilizatorii pot folosi oricând formularul pentru a raporta orice problemă cu aplicația, iar specialiștii noștri vor răspunde cât mai repede posibil.
  3. Instrucțiuni - suportul masiv pentru utilizatorii programului este reprezentat de manualele de sistem în limba Română

Calendarul proiectului

Multilingvismul într-un sistem de management de proiect

Multe companii care aleg să achiziționeze software de gestionare a proiectelor și portofoliilor operează într-un mediu internațional. Creșterea globalizării înseamnă că cooperarea internațională și gestionarea comună a proiectelor sunt frecvente. Cooperarea internațională poate fi diferită. Poate fi vorba de grupuri de capital care au companiile lor străine. În alte cazuri, companiile colaborează cu furnizori sau clienți străini cu care realizează proiecte strategice. Echipele de proiect internaționale trebuie să comunice eficient pentru a avea succes în proiecte. În astfel de cazuri, multilingvismul unui program de management de proiect reprezintă un avantaj imens. Adesea, echipa de proiect decide că toată comunicarea într-un mediu internațional trebuie să fie în limba engleză. A doua opțiune este ca fiecare membru al echipei internaționale să lucreze în limba sa, deoarece programul de gestionare a proiectelor permite acest lucru. Un program de gestionare a proiectelor care funcționează bine într-un mediu global este programul FlexiProject pentru gestionarea proiectelor și a portofoliilor de proiecte. Acest sistem le va permite utilizatorilor să lucreze în limba lor maternă în timp ce desfășoară un proiect comun. FlexiProject este un program avansat și cuprinzător de gestionare a proiectelor și portofoliilor. Sondajele efectuate în rândul utilizatorilor programului indică faptul că acesta este foarte intuitiv și transparent. Cu toate acestea, are multe caracteristici avansate care necesită explicații și îndrumare din partea utilizatorului. În acest caz, instrucțiunile sensibile la context, disponibile în mai multe limbi, sunt valoroase. Atunci când un utilizator al programului se confruntă cu o problemă, acesta are acces imediat la o gamă filtrată de ajutor care corespunde exact problemei. Acest lucru îi permite să utilizeze programul în mod eficient și să lucreze în mod eficace.

Caracteristicile cheie ale software-ului de management de proiect

FlexiProject oferă mai multe caracteristici valoroase care permit gestionarea proiectelor la nivel strategic și operațional.
Caracteristicile programului FlexiProject dedicate managementului strategic al proiectelor sunt:

  • Revizuiri automate ale proiectelor - procesul de raportare a stadiului proiectelor strategice către conducerea companiei poate fi automatizat.
  • Corelarea obiectivelor strategice cu KPI și proiectele - cu FlexiProject, puteți proiecta structura obiectivelor strategice ale companiei și apoi le puteți corela cu precizie cu KPI și proiectele, asigurând o aliniere sigură a proiectelor cu obiectivele companiei dvs.
  • Gestionarea portofoliilor de proiecte - în FlexiProject, puteți proiecta modelele dvs. avansate de notare pentru a selecta cele mai bune proiecte pentru portofoliile de proiecte. Toate acestea au ca scop optimizarea performanței portofoliului de proiecte și, astfel, creșterea valorii companiei.

Proiecte în portofolii

Caracteristicile FlexiProject pentru a sprijini gestionarea operațională zilnică a proiectelor sunt următoarele:

  • Programarea avansată a proiectelor - Utilizatorii pot alege Tabloul de sarcini, Diagrama Gantt sau Tabelele Kanban convenabile.
  • Project Card - utilizatorii pot proiecta cu ușurință formatele cardurilor de proiect. Acestea pot fi carduri de idei de proiect, carduri de închidere a proiectului etc. Astfel de documente pot fi aprobate automat prin intermediul mecanismelor de aprobare încorporate.
  • Managementul resurselor proiectului și înregistrarea timpului - managementul resurselor este o necesitate pentru multe organizații. Folosind FlexiProject, putem planifica cu ușurință angajarea resurselor critice pentru proiecte.
  • Bugetul și riscurile proiectului - programul vă permite să gestionați eficient bugetul și riscurile proiectului.
  • Rapoarte - în program, puteți concepe singuri rapoartele necesare și le puteți utiliza în mod sistematic.

Pictograme de avertizare privind riscurile proiectului

Realize the potential of multilingual software in your organization

Organizațiile care operează într-un mediu internațional au nevoie de un software de gestionare a proiectelor care să fie multilingv și să aibă o abordare strategică. FlexiProject, cu funcțiile sale avansate și capacitățile sale multilingve, este conceput pentru a răspunde acestor nevoi. Utilizând FlexiProject, vă puteți inspira și motiva echipa, știind că dispuneți de un instrument puternic pentru gestionarea proiectelor atât la nivel strategic, cât și operațional.

Sursa foto: flexi-project.com/ro

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri