Zilele însorite și nopțile calde le permit, în sfârșit, entuziaștilor activităților în aer liber să-și ia sacii de dormit și corturile și să pornească în aventură. Chiar dacă mulți dintre noi mergem cu cortul pentru a scăpa de lumea digitală, este important să ne amintim că unele dispozitive, precum unitățile externe, ar putea fi utile. Iată câteva motive pentru care ar trebui să le iei cu tine și de ce aspecte să ții cont atunci când alegi modelul potrivit pentru nevoile tale.

În primul rând, ar trebui să pregătești și să împachetezi toate lucrurile esențiale atunci când pleci de acasă. Unitățile externe sunt dispozitive compacte și ușoare, care nu îți vor cauza nicio povară suplimentară și, în același timp, îți vor permite să ai la tine cele mai importante fișiere. Unitatea Samsung T9 oferă 4 TB de spațiu de stocare și îți încape în buzunar. Această capacitate ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru toate amintirile tale din vacanță. Campingul oferă o bună oportunitate de a face fotografii și clipuri video în natură. Dar spațiul de stocare intern al camerei s-ar putea ocupa rapid, mai ales dacă faci multe forografii de înaltă calitate. Un SSD portabil este soluția perfectă pentru asta. Îți va extinde semnificativ spațiul de stocare, permițându-ți să salvezi toate fișierele fără a fi nevoie să ștergi vreunul.

O unitate externă îți oferă opțiunea de a-ți accesa datele în orice moment. Fă-ți mai puține griji cu privire la epuizarea bateriei laptopului sau a telefonului, având copii de rezervă ale celor mai importante fișiere pe o unitate externă. Trebuie doar să o conectezi la un alt dispozitiv. Aceasta îți oferă o modalitate ușoară de a partaja fotografiile cu alți parteneri de călătorie fără a fi nevoie să te conectezi la o rețea.

Vremea imprevizibilă este una dintre cele mai mari provocări atunci când te aventurezi în aer liber. Din fericire, producătorii de SSD-uri au grijă de amintirile tale și au implementat măsuri de siguranță suplimentare în dispozitivele lor. Modelul T9, menționat anterior, este rezistent la șocuri provocate de căderi de la până la 3 metri. Dar dacă îți place aventura extremă, ar trebui să iei în considerare modelul Samsung T7 Shield, care oferă de la 1TB la 4TB de spațiu și protecție suplimentară la apă, certificată IP65. Să știi că datele tale sunt în siguranță chiar și în cele mai extreme și imprevizibile condiții, fapt surprinzător chiar și pentru cei mai experimentați excursioniști, îți oferă liniște sufletească în timpul călătoriei.

Pe scurt, unitățile externe sunt dispozitive practice și compacte, care se vor dovedi repede indispensabile în călătoriile tale de camping. Acestea îți oferă acces rapid și ușor la toate datele tale, indiferent de condițiile meteorologice sau de disponibilitatea internetului, astfel încât, la finalul săptămânii, vei fi întotdeauna gata să evadezi din oraș.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri