Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, recrutează personal pentru peste 40 de posturi vacante în Hub-ul pentru servicii integrate de afaceri, din Cluj, care susține funcțiile cheie la nivel global și regional. Departamentele de finanțe, vânzări, soluții digitale, resurse umane (HR), marketing și servicii de inginerie intenționează să angajeze o gamă variată de roluri, de la poziții pentru începători până la cele pentru profesioniști cu experiență și roluri de management.

Vertiv a raportat o creștere a numărului de angajați de peste 60% în Cluj în ultimii cinci ani. Hub-ul din Cluj susține în prezent numeroase țări cu o suită cuprinzătoare de activități back, mid, and front office în toate funcțiile.

Calitățile, mai relevante decât experiența listată într-un CV tradițional

„Strategia de atragere și reținere a talentelor include o selecție de beneficii, inclusiv creșterea profesională susținută prin diverse programe educaționale, atât tehnice, cât și holistice. Cu toate acestea, cel mai mare factor diferențiator rămâne oportunitățile de carieră disponibile. Vertiv evaluează potențialul angajaților săi pe lângă experiența lor actuală, în căutarea persoanelor care arată curiozitate, dorință de a învăța și determinare de a face o diferență. Aceste calități sunt adesea mai relevante pentru succesul viitor decât experiența listată într-un CV tradițional.”, consideră reprezentanții Vertiv.

Adrian Dincă, director HR Vertiv EMEA, explică: „Peisajul HR continuă să evolueze și ne provoacă să facem același lucru. În aceste vremuri, suntem mândri să spunem că munca noastră din Cluj se abate de la calea bătătorită – nu vedem angajatul de astăzi, ci potențialul profesionist de mâine. CV-ul este doar o parte a poveștii; ceea ce contează de asemenea este ca oamenii să demonstreze o minte curioasă și o dorință puternică de a învăța, alături de o aspirație de a face o diferență. Așteptăm cu nerăbdare să primim noi talente și să obținem rezultate grozave împreună.”

Ali Hamdan, director general, Vertiv Cluj Hub pentru servicii integrate de afaceri, explică: „Centrul nostru din Cluj a experimentat o creștere, nu doar în numărul de angajați, dar și în complexitatea și diversitatea rolurilor, ajungând astăzi la peste 400 de specialiști dedicați.”

Un alt gigant din industria IT cu care wall-street.ro a vorbit recent despre planurile de angajre este Genpact. Furnizor de servicii de outsourcing, cu sediul central în SUA și cu trei birouri în România, Genpact a deschis un centru de inovație în Inteligență Artificială în cadrul biroului pe care-l are în București. Este cel de-al treilea astfel de centru deschis în ultimele 6 luni, după cel din Regatul Unit al Marii Britanii și cel din India. Reprezentanții companiei au vorbit despre rolul acestui centru de inovare, dar și despre campania de angajare pe care o derulează în această perioadă. Aflați mai multe detalii de AICI.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri