Într-o perioadă în care digitalizarea și gestionarea eficientă a datelor devin priorități esențiale pentru companiile din întreaga lume, One-IT SRL reușește să se impună pe piața din România printr-o creștere impresionantă de 27% în vânzările de echipamente și soluții IT de stocare. Această creștere este un semnal clar al încrederii clientilor în compania One-IT ca și furnizor și integrator de soluții IT.

S-a observat o creștere semnificativă a vânzărilor în segmentul serverelor SAN (Storage Area Network) și NAS (Network Attached Storage), evidențiind astfel importanța optimizării stocării datelor pentru companiile din România. Această creștere subliniază necesitatea tot mai pronunțată a firmelor românești de a-și adapta infrastructura IT la noile cerințe digitale. Digitalizarea nu doar că eficientizează procesele de afaceri, dar și impune o nevoie urgentă pentru soluții de stocare sigure, scalabile și eficiente.

Printre clienții One-IT se numără atât companii mari (enterprise), cât și întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) care și-au ajustat și mărit capacitățile de stocare a datelor pentru a face față volumului de date aflat în creștere exponențială. De asemenea, acestea au putut observa că, în contextul creșterii rapide a volumului de date, devine esențial pentru orice companie, să dețină soluții de stocare care să fie flexibile și scalabile.

Soluțiile de stocare oferite de One-IT SRL sunt proiectate să răspundă cerințelor variate ale clienților. Firmele enterprise beneficiază de soluții robuste și securizate, care asigură integritatea și disponibilitatea datelor critice. În același timp, IMM-urile apreciază soluțiile accesibile și ușor de implementat, care le permit să gestioneze eficient volumele de date în creștere, fără a face compromisuri în privința performanței.

Nu în ultimul rând, în relația cu clienții săi, One-IT SRL acordă o atenție deosebită protecției datelor și securității împotriva atacurilor cibernetice. În acest scop, au fost implementate sisteme de recuperare în caz de dezastru (Disaster Recovery - DR) pentru mai mulți clienți, asigurând astfel continuitatea afacerii și protecția informațiilor critice.

One-IT a identificat câțiva factori cheie care alimentează această creștere a cererii de soluții de stocare profesionale, precum:

  • Tendința de digitalizare a proceselor în afaceri – prin care informațiile și documentele fizice sunt transformate în date digitizate, ce sunt utilizate la crearea de baze de date, monitorizarea fluxului de lucru și în cadrul diverselor programe software implementate de companii în activitatea lor curentă;
  • Creșterea comunicării și colaborării în mediul online cu clienții, colaboratorii și partenerii de afaceri;
  • Gestionarea digitală a diverselor activități: financiare, resurse umane, servicii cu clienții, analiza datelor de business, care acum câțiva ani erau centralizate în format fizic și gestionate manual.

În calitate de furnizor și integrator de soluții IT business, One-IT recomandă soluțiile business de stocare centralizată, care au devenit o alegere strategică ce susține creșterea și eficientizarea afacerii.

Iată câteva dintre avantajele stocării centralizate a datelor în companii:

  1. Centralizarea datelor permite accesul rapid și simplu la informații critice pentru toți angajații, facilitând colaborarea și luarea deciziilor informate.
  2. Stocarea datelor într-un singur loc poate reduce costurile de administrare și întreținere a infrastructurii IT, eliminând redundanțele prin compresia datelor și optimizând resursele.
  3. O singură sursă a datelor permite implementarea unor politici de securitate integrate, reducând riscul de acces neautorizat și riscul de pierdere a datelor sensibile.
  4. Stocarea centralizată facilitează realizarea de backup automat și recuperarea rapidă a datelor în caz de evenimente neprevăzute sau pierderi de date accidentale.

Însă, simpla stocare a datelor nu este suficientă. Pentru a construi un sistem centralizat de stocare și a asigura securitatea datelor, fiecare companie trebuie să aibă în vedere 3 elemente esențiale: accesibilitatea, securitatea și integritatea datelor. Companiile pot alege între soluții hardware și software variate, precum echipamentele de stocare fizică, cum ar fi NAS-urile și dispozitivele de stocare imuabilă, sau soluțiile de stocare SAN.

“Astfel, creșterea semnificativă de 27% înregistrată în ultimul an de One-IT SRL în ceea ce privește vânzările de echipamente și soluții IT de stocare în România nu este doar o confirmare a angajamentului companiei față de excelență și inovație, ci și a încrederii clienților în soluțiile noastre avansate și fiabile. Clienții noștri, atât cei existenți, cât și cei noi au avut încredere în capacitatea noastră de a le oferi tehnologii de ultimă generație care să le susțină creșterea și securitatea datelor. Continuăm să oferim soluții de calitate și performante, cu protecție împotriva atacurilor cibernetice, pentru a asigura partenerilor noștri nu doar un serviciu de stocare de înaltă calitate, ci și o infrastructură solidă și sigură pentru viitor.” a declarat Nicolae Onțiu, CEO-ul companiei One-IT SRL.

One-IT pune la dispoziție soluții performante de stocare pentru eficientizarea activității companiilor, rămânând un partener de încredere pentru orice firmă din România care își dorește soluții de stocare de înaltă calitate și performanță.

Pentru detalii suplimentare despre identificarea și implementarea soluțiilor de stocare potrivite în business, puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail contact@one-it.ro sau pe formular contact: www.one-it.ro/contact.

One-IT, Mai mult decât un expert, un prieten!http://www.one-it.ro/contact

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri