OPPO și-a dezvăluit angajamentul de a produce telefoane AI accesibile tuturor, subliniind revoluția tehnologică completă și restructurarea ecosistemului telefoanelor AI în viitor. Compania pune accent pe transformarea vieții de zi cu zi prin integrarea tehnologiilor AI, făcând telefoanele mai inteligente și mai versatile.

În colaborare cu parteneri precum Google, MediaTek și IDC, OPPO își propune să aducă inovații care să faciliteze accesul la tehnologie avansată pentru un public cât mai larg. OPPO se angajează să democratizeze telefoanele AI, aducând inteligență artificială generativă în toate liniile de produse

Cu acoperirea lor globală extinsă, conectivitate avansată și capabilități multimodale, smartphone-urile sunt bine poziționate ca fiind cel mai important dispozitiv personal AI. Cu toate acestea, în ciuda omniprezenței smartphone-urilor, OPPO consideră că inteligența artificială nu ar trebui să rămână exclusivă doar pentru telefoanele emblematice și utilizatorii selectați.

Compania subliniază că AI trebuie să fie accesibilă unui număr cât mai mare de utilizatori din întreaga lume, democratizând astfel tehnologia și asigurându-se că toată lumea poate beneficia de inovațiile aduse de inteligența artificială.

„OPPO își propune să realizeze telefoanele AI accesibile tuturor”, a declarat Billy Zhang, președintele Overseas MKT, Sales and Service al OPPO. „Până la sfârșitul acestui an, ne așteptăm să oferim astfel funcții AI generative către aproximativ 50 de milioane de utilizatori”, a completat acesta.

Cel mai recent raport de cercetare al IDC „E timpul să democratizezi impactul tehnologiei AI” întărește potențialul semnificativ al acestei piețe. Potrivit IDC, livrările de telefoane AI în segmentul sub 1.000 USD sunt așteptate să crească cu 250% în 2024, ajungând la 35 de milioane de unități. Inteligența artificială generativă intră din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi prin intermediul telefoanelor, îmbunătățind experiențele de divertisment, muncă la distanță și multe altele.

În ultimul deceniu, OPPO a depus peste 5.000 de brevete legate de invenții AI, dintre care aproximativ 70% sunt legate în mod specific de imagistica AI. Din 2020, OPPO a fost pionier în dezvoltarea propriilor Modele Lingvistice Mari (LLM) și a fost activ în creionarea unei viziuni extinse și a tehnologiei multimodale.

OPPO lucrează îndeaproape cu alți lideri din industrie pentru a oferi experiențe mai bune prin telefoanele AI, bazate pe o arhitectură AI hibridă – în cloud și hardware. În parteneriat cu Google, seria OPPO Reno12 și următoarea generație Find X Flagship vor include LLM-urile din familia Google Gemini, oferind utilizatorilor OPPO și mai multe funcții cum ar fi AI Toolbox, inclusiv AI Writer și AI Recording Summary.

Sursa foto: testing / Shutterstock.com

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri