Indiferent de preferințe, majoritatea oamenilor țin zilnic în mână un smartphone, accesează cel puțin o aplicație și, astfel, interacționează cu brandurile.
Cum poți afla dacă business-ul tău are nevoie de servicii de dezvoltare de aplicații mobile și ce beneficii îți pot aduce? Descoperă în articolul de mai jos!

Ce business-uri pot beneficia de dezvoltarea de aplicații mobile?

Apelează cu încredere la un dezvoltator de aplicații mobile dacă business-ul tău face parte dintr-una dintre categoriile de mai jos:

  • E-commerce: Indiferent de produsele pe care le vinzi, poți oferi experiențe unice de cumpărare prin aplicație.

  • B2B: Dacă activezi în domeniul B2B, poți dezvolta aplicații de business pliate pe nevoile colaboratorilor.

  • Servicii cu abonament: Domeniile care necesită un abonament și un istoric sau în care se fac achiziții recurente, cum sunt cele medicale, călătoriile, nutriția, fitness-ul pot beneficia ușor de comunicarea prin aplicații.

Cum te ajută dezvoltarea unei aplicații?

Aplicațiile mobile reprezintă un mediu prin care poți comunica direct cu clienții tăi. Însă, acest mediu înseamnă mult mai mult. Iată cum te poate ajuta:

  • Interacționezi direct cu clienții (și potențialii clienți) în orice moment al zilei, într-un mod direct, prin care le poți da oferte exclusive, în funcție de o mulțime de criterii, precum locația, numărul de accesări ale aplicației într-o anumită perioadă și altele.

  • Construiești un brand puternic, prin prezența ta în fața clienților. Poți utiliza date pentru a-i aduce aproape de brandul tău și, astfel, vei rămâne în mintea utilizatorilor.

  • Obții feedback direct de la beneficiarii produselor sau serviciilor tale, prin sondaje sau întrebări. Astfel, îți poți îmbunătăți constant aplicația și ofertele.

  • Oferi conținut valoros atunci când personalizezi în funcție de preferințe, oferi experiențe unice în aplicație și beneficiezi de opțiunile din zona de tech, cum ar fi realitatea augmentată.

  • Răspunzi rapid la cereri prin sisteme de customer support dedicate, care ajung direct la clienții care te abordează.

  • Vezi unde sunt mai mulți utilizatori. Poți alege dezvoltarea unei aplicații iOS sau Android sau pentru ambele magazine, în funcție de device-urile pe care le folosesc clienții tău.

Acestea sunt doar câteva dintre domeniile în care brandurile se pot diferenția de competiție și pot crește cu aplicații mobile. Totuși fiecare serviciu și produs este unic. Dacă te gândești la crearea unei aplicații mobile, poartă o discuție cu un dezvoltator de aplicații mobile. O agenție specializată în aplicații te va ajuta să îți crești brandul, să ajungi cu ușurință la utilizatorii tăi și să le oferi experiențe unice.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri