Inovația nu se oprește niciodată. În 2024, seria HUAWEI P devine HUAWEI Pura, care duce mai departe moștenirea în fotografia pe mobil, design și stil unic. Seria HUAWEI Pura 70 vine cu o nouă atitudine, rafinamentul fiind cuvântul cheie pentru cele trei modele, disponibile și în România.

Aspectul modern care setează un nou trend: Forward Symbol Design

Din punct de vedere vizual, Seria HUAWEI Pura 70 are un look modern și inovator, datorită liniilor geometrice pe care le adoptă. Triunghiul este simbolul noii familii de produse, Forward Symbol Design fiind filozofia estetică a modulului de camere de pe toate cele trei telefoane: HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra.

Triunghiul simbolizează avansul tehnologic, dar și dorința permanentă a oamenilor de a explora. De asemenea, este elementul care face legătura cu direcția de brand Fashion Forward, care denotă relația strânsă dintre modă și tehnologie.

Remarcabil este spatele vârfului de gamă, Pura 70 Ultra, cu o textură unică, Starry Pattern Design. Suprafața este realizată din piele vegană fină, iar eticheta XMAGE oferă produsului o notă suplimentară de rafinament. Modelul Pura 70 are un ecran plat, cu margini înguste, în timp ce Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra sunt dotate cu display-uri ușor curbate pe margini.

Întreaga serie este dotată cu ecrane HUAWEI X-True™, foarte clare și luminoase, cu rată de refresh LTPO adaptivă, cuprinsă între 1-120 Hz. HUAWEI Pura 70 și HUAWEI Pura 70 Pro sunt protejate de sticlă Super Durable Kunlun, în timp ce modelul Pura 70 Ultra are o rezistență la șocuri și zgârieturi și mai mare, datorită protecției suplimentare Crystal Armor.

Seria HUAWEI Pura 70 și fotografia pe mobil la superlativ

HUAWEI Pura 70 Ultra îi va fascina pe pasionații de fotografie, deoarece este dotat cu o cameră retractabilă inovatoare, Ultra Lighting Pop-out Camera. Aceasta are cel mai performant senzor din industrie, cu dimensiunea de 1 inch, și cea mai generoasă diafragmă fizică F1.6.

Cantitatea de lumină capturată este enormă, iar împreună cu HUAWEI XD Motion Engine, camera este capabilă să surprindă clar obiectele aflate în mare viteză, chiar și mașini de curse capabile să atingă 300 km/h. Mecanismul de retractare a senzorului principal Ultra Lighting Pop-out este foarte rezistent și a fost testat în peste 300.000 de scenarii.

Mai mult decât atât, HUAWEI Pura 70 Ultra a fost declarat noul rege al fotografiei pe mobil de experții DXOMARK. Aceștia i-au acordat 163 de puncte, cel mai mare scor din istorie.

HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro au și ele sisteme de camere Ultra Lighting, cu un senzor principal de dimensiuni generoase de 1/1.3 inch și o diafragmă F1.4. Întreaga Serie HUAWEI Pura 70 acoperă distanțe de zoom consistente. Pura 70 are un zoom 100x, în timp ce variantele Pro și Ultra sunt dotate cu zoom 200x. În plus, modelele Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra sunt dotate și cu un senzor Ultra Lighting Super Macro, cu o distanță focală minimă de 5 cm și un zoom macro 35 x. Asta înseamnă că utilizatorii vor putea observa cele mai mici detalii, ca printr-un microscop. Culorile sunt redate cu acuratețe, inginerii HUAWEI din 7 institute din întreaga lume ghidându-se în momentul dezvoltării sistemelor foto ale Seriei HUAWEI Pura 70 după principiul „ceea ce vezi este ceea ce primești”.

Telefoane cu design compact și un echilibru perfect între baterie, alimentare și dimensiune

Seria HUAWEI Pura 70 reușește să asigure un echilbru perfect între capacitatea bateriilor, viteza de alimentare și grosimea celor trei modele. HUAWEI Pura 70 are o baterie de 4900 mAh și doar 7.95 mm grosime. Se încarcă prin fir la 66 W și wireless la 50 W, prin HUAWEI SuperCharge.

În cazul Pura 70 Pro bateria are o capacitate de 5050 mAh, iar telefonul are o grosime de 7.95 mm, încărcarea realizându-se la 100 W prin fir și 80 W wireless, prin HUAWEI SuperCharge Turbo.

Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, reușește să înglobeze o baterie de 5200 mAh într-un corp de doar 8.4 mm grosime și atinge aceleași viteze de încărcare ca și în cazul variantei Pro.

Experiențele de utilizare sunt de asemenea la cel mai înalt nivel, datorită noului sistem de operare EMUI 14.2, ce asigură fluiditate maximă în aplicații și jocuri, elemente de securitate atent dezvoltate, dar și un stil original.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România, la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei
HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei
HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

Pentru comenzile plasate până pe data de 21 mai 2024 pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de un pachet promoțional compus din două produse HUAWEI, după cum urmează:

Pachet cu căști HUAWEI FreeBuds Pro 3 – se primește automat la achiziționarea oricărui telefon din Seria HUAWEI Pura 70. Utilizatorul trebuie doar să selecteze culoarea dorită.
Voucher pentru smartwatch HUAWEI WATCH GT 3, care se obține astfel:

Pasul 1: în pagina produsului HUAWEI Pura 70 Series, utilizatorul navighează la secțiunea “Pachet personalizat”, selectează culoarea dorită a produsului WATCH GT 3 (White sau Black) și îl adaugă la coșul de cumpărături

Pasul 2: adaugă, în același coș de cumpărături, produsul HUAWEI Pura 70 Series

Pasul 3: în pagina Coșul meu, care acum conține produsul principal HUAWEI Pura 70 Series și produsele secundare HUAWEI FreeBuds Pro 3 și HUAWEI WATCH GT 3, aplică codul de discount valabil pentru HUAWEI WATCH GT 3, cod care se regăsește în pagina dedicată HUAWEI Pura 70 Series.

Pasul 4: finalizează comanda cu succes

Sursa foto: HUAWEI/Gold Media

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri