3 August 2022

Ți s-a stricat telefonul Samsung? Compania îți va trimite uneltele și un ghid ca să ți-l repari singur



Producătorul de dispozitive inteligente Samsung a lansat un program prin care, clienții care dețin anumite smartphone-urile lansate de către companie, și le pot repara singuri.

Samsung se alătură astfel altor companii din industrie precum Apple și Google, care au lansat inițiative similare. Programul rulează pentru început în Statele Unite ale Americii și le oferă utilizatorilor uneltele necesare pentru a-și repara smartphone-urile Galaxy S20, S21 și tableta Tab S7+, scrie Techcrunch.com.

Uneltele pot fi folosite pentru situații precum spargerea ecranului, a sticlei de pe spatele dispozitivelor sau în cazul în care portul de încărcare nu mai funcționează. Pachetul conține de asemenea părțile care trebuie înlocuite și un ghid cu pașii pe care utilizatorul trebuie să îi urmeze pentru a realiza reparația.

Și Apple a anunțat la finalul anului trecut demararea unei astfel de inițiative, ce vizează atât telefoanele iPhone, cât și laptopurile Mac.

Astfel, clienții companiei americane pot cumpăra componentele direct pentru a face propriile reparații, după citirea instrucțiunilor. Magazinul online a debutat cu aproximativ 200 de piese de schimb și unele pentru rezolvarea celor mai obișnuite probleme ale ecranelor, bateriilor și camerelor modelelor iPhone 12 și iPhone 13.



Citeste si