Vodafone Romania a anuntat indicatorii financiari principali pentru trimestrul intai, incheiat la 30 iunie 2006, conform rezultatelor date publicitatii astazi de catre Vodafone Group Plc.
Vodafone Romania a adaugat 351.248 de clienti noi, in trimestrul incheiat la 30 iunie 2006, ajungand la un numar total de 6.735.094 de clienti. Veniturile din servicii au crescut cu 32%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile din serviciile de date au crescut cu 71%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si reprezentau 9% din totalul veniturilor din servicii, la sfarsitul acestui trimestru, se precizeaza in comunicatul emis astazi.

Suntem foarte multumiti de performantele realizate in ultimul trimestru. Cresterea semnificativa a numarului de clienti si a veniturilor din servicii arata ca romanii au apreciat atat brandul Vodafone, cat si ofertele noastre de ultima ora. Serviciile lansate recent, precum Vodafone Live! 3G si Vodafone Passport, doua oferte de varf din portofoliul global al liderului mondial al comunicatiilor mobile, au fost foarte bine primite de clientii nostri.

La numai un an de la intrarea oficiala a companiei Vodafone pe piata romaneasca, am reusit sa ne imbogatim oferta cu o gama larga de servicii atractive si inovative. In acest fel, am dorit sa ne respectam angajamentul de a oferi servicii peste asteptarile clientilor nostri, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) a atins valoarea de 15,2 USD, in trimestrul 1 aprilie 30 iunie 2006, fata de 14,7 USD in aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta corespunde unei cresteri a ARPU de 3,1%, de la an la an.

Numarul clientilor 3G in reteaua Vodafone Romania a fost de 171.237, la data de 30 iunie 2006. Rata mare de adoptie a serviciilor 3G a consolidat, de asemenea, pozitia de lider pe piata business a Vodafone Romania.
Clientii serviciilor pe baza de abonament reprezentau 34% din baza totala de clienti a Vodafone Romania, iar cei ai serviciilor preplatite, 66% .

Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri