12 Iulie 2011

Garanti Bank a lansat o aplicatie pentru iPhone, iPad si iPod touch



Garanti Bank, parte a grupului financiar turc Garanti, a lansat o aplicatie prin care utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod touch pot accesa informatii actualizate despre produsele, reteaua de unitati si magazinele partenere ale bancii, pot efectua simulari de credite sau depozite si vizualiza cursul de schimb.

Aplicatia poate fi descarcata si utilizata gratuit de orice persoana, client al bancii sau nu, direct din magazinul online Apple.

„Conditiile mai relaxate de dezvoltare de aplicatii externe pe platforma iOS de la Apple ne-au determinat sa lansam aceasta aplicatie intr-o prima faza pentru iPhone, iPad si iPod touch, tinand cont si de numarul tot mai mare de utilizatori ai acestor produse, care prefera sa isi acceseze informatiile zilnice necesare de pe telefonul mobil sau tableta personala.”, a declarat Ilgaz Kaya, director central marketing in cadrul bancii.

Banca prezenta din 1998 pe piata locala are peste 200.000 de clienti, o retea teritoriala formata din 75 de agentii, 170 de bancomate si peste 7.400 de terminale pentru plata cu cardul.

La finalul anului trecut si Banca Transilvania, cea mai mare banca cu capital privat majoritar romanesc, a lansat o aplicatie pentru telefoane mobile iPhone si cele care ruleaza pe sistemul Android.

Sursa foto: iTunes



Citeste si