22 Iunie 2011

WizSalary vrea 60 de clienti noi pana la finalul anului



WizSalary, furnizor de software de salarizare si membru al grupului Wizrom Software, vrea sa lanseze in a doua jumatate a anului o versiune noua a solutiei sale de administrare de personal, calcul salarial si resurse umane. Astfel, spera sa isi adauge 60 de clienti noi la cei 1.600 pe care ii are in portofoliu.

Unul dintre domeniile in care compania spera sa atraga noi clienti este cel al firmelor de outsourcing.

“Solutia noastra este utilizata de firmele de outsourcing pentru procesarea statelor de plata a 35.300 de angajati. Este un bun inceput, care ridica la 551.000 numarul total de salariati romani ale caror salarii sunt procesate cu ajutorul solutiei WizSalary, a declarat Zemy Apfelbaum (foto), managing director WizSalary.

Salariatii „procesati” cu solutia WizSalary reprezinta peste 20% din numarul total de angajati in mediul privat romanesc.

WizSalary lucreaza cu 28 de firme de outsourcing salarial si vizeaza cresterea considerabila a acestui segment de business al companiei.

„Outsourcingul salarial este un domeniu in plina dezvoltare, stimulat de tendinta ca angajatorii sa se concrentreze pe obiectele principale de activitate, externalizand serviciile si activitatile de suport.”, a precizat Apfelbaum.

Odata cu majorarea numarului de clienti, WizSalary vrea sa creasca si numarul de angajati de la 26 la 30.

WizSalary este o companie fondata in 1998 si este detinuta de companiile Afek Trading din Israel si Wizrom Software, membra a grupului One1 Software Technologies, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata IT din Israel.

Fondata in 1992, Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor. Compania are 3.000 de clienti, iar anul trecut a inregistrat afaceri de 5,9 milioane de euro.

In ultimii ani, furnizorul de solutii IT s-a extins regional prin castigarea de clienti in Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Ungaria.



Citeste si