Valoarea Facebook a facut un nou salt, joi, pana la 65 mld. $ de la 50 mld. $ cu doar cateva luni in urma, dupa ce General Atlantic, companie de investitii, a cumparat 2,5 milioane actiuni de la fosti angajati ai companiei intr-un deal ce a ridicat valoarea companiei cu 15 mld. $, scrie presa internationala.
La inceputul acestui an, un fond de investitii organizat de Goldman Sachs a investit peste 1 mld. $ in Facebook, ridicand valoarea de piata a companiei fondata de Mark Zuckerberg la 50 mld. $.

Noua investitie indica faptul ca valoarea Facebook a crescut in doar sase saptamani cu 30%. General Atlantic, grup fondat in 1980, face investitii in sase sectoare cu cresteri importante, printre care se numara si Internet si media.

Printre investitiile curente ale firmei se numara Gilt Groupe, care vinde bunuri de lux si servicii online, Privalia, un retailer online sau Kaspersky Lab.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri