BCR Asigurari, membra a Vienna Insurance Group (VIG), organizeaza in data de 14 decembrie anul curent, in toate sucursalele si agentiile sale „Ziua Carierei la BCR Asigurari VIG”, o actiune de tip porti deschise, a anuntat compania.
Astfel, in urma evenimentului, care se va desfasura intre orele 9 si 16, persoanele interesate au totodata posibilitatea depunerii de CV-uri in vederea unei posibile colaborari in cadrul companiei.

”<<Ziua carierei la BCR Asigurari>> nu este un eveniment destinat exclusiv recrutarii, ci este o actiune de tip porti deschise”, au declarat, pentru wall-street.ro, reprezentantii BCR Asigurari VIG.

In prezent, compania BCR Asigurari dispune de o retea compusa din peste 5.000 de agenti persoane fizice.

„Prin organizarea <<Zilei Carierei la BCR Asigurari VIG>> oferim tuturor celor interesati de domeniul asigurarilor sansa sa ne cunoasca si sa se alature echipei noastre”, a declarat, in comunicatul trimis redactiei, Mihai Tecau (foto), presedinte al Directoratului.

BCR Asigurari VIG este membra a Vienna Insurance Group – liderul grupurilor de asigurari din Europa Centrala si de Est si opereaza exclusiv in domeniul asigurarilor generale, dispunand de o retea administrativa formata din 156 unitati teritoriale.

BCR Asigurari VIG se afla printre primii asiguratori din Romania, ocupand locul 5 in clasamentul societatilor de asigurari generale.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri