Banca Comerciala Romania, cea mai mare banca de pe piata, a lansat o oferta aniversara la depozite si credit, oferind clientilor dobanzi peste nivelul pietei la plasamente si costuri cat mai reduse la imprumuturi, sustin reprezentantii institutiei de credit.
BCR ofera o reducere de 20% a dobanzii pentru creditul de nevoi personale fara garantii reale (Credit Divers Extra/Super BCR) cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare, acordat in lei sau euro, explica reprezentantii bancii in cadrul unui comunicat de presa.

Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, in lei (Divers Extra BCR) banca ofera clientilor cu istoric (isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR, au avut un comportament bun de plata etc.) o dobanda fixa de la 6% pe an pentru creditele acordate pe o perioada de maxim 2 ani, aceasta urcand pana la 8,4% pe an pentru creditele de pana la 10 ani.

Costul final al creditelor de nevoi personale este mult mai ridicat in conditiile in care banca mai aplica si anumite comisioane pe langa nivelul dobanzii nominale. Spre exemplu, un client cu istoric BCR poate obtine un imprumut de nevoi personale in suma de 33.000 de lei pe 10 ani la o dobanda fixa de 8,4%, insa nivelul dobanzii anuale efective (DAE) este aproape dublu, mai exact de 16,45%.

In cazul imprumutului de nevoi personale fara garantii, in euro (Divers Super BCR) banca ofera o dobanda fixa de 8,6% pe an indiferent de perioada pentru care este contractat creditul.

Clientii care nu isi incaseaza salariul intr-un cont de la BCR pot accesa creditul de nevoi personale fara garantii, in lei (Divers Extra BCR) la dobanzi fixe incepand de la 7,6% pe an pentru o perioada de maxim 2 ani si de 8,8% pe an pentru creditele de pana la 5 ani. Pentru creditul de nevoi personale fara garantii, in euro (Divers Super BCR) banca ofera clientilor fara istoric o dobanda fixa de 10,6% pe an pentru creditele acordate pe o perioada de pana la 5 ani.

Totodata, BCR a lansat doua depozite aniversare, in lei si euro, pentru clientii persoane fizice. Banca ofera o dobanda fixa de 8% pe an pentru depozitele constituite in lei la termen de 3 luni, si 4% pe an dobanda fixa pentru depozitele constituite in euro la termen de 3 luni.

Oferta este valabila pentru depozitele nou constituite, fara a exista o suma minima de constituire.

In plus, BCR ofera un bonus in valoare de 0.25% pe an, clientilor care aleg sa isi constituie depozitele prin canalele alternative pe care le pune la dispozitie - Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR. Astfel, dobanzile finale acordate acestor clienti ajung pana la 8,25% pe an dobanda fixa pentru depozitele in lei la termen de 3 luni si 4,25% pe an dobanda fixa pentru depozitele in euro la termen de 3 luni. Bonusul de dobanda este valabil si la prelungirea automata a depozitului pe noi maturitati dar nu se aplica in cazul lichidarii depozitului in avans.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri