Consiliul director al brokerului MediHelp International a decis numirea lui Zahal Levy in pozitia de presedinte, se arata intr-un comunicat al companiei.
Zahal Levy este fostul presedinte al Euromedic Romania, iar din anul 2006 a ocupat si functia de vice-presedinte al Euromedic International.

„Acesta este un rol foarte important pentru mine. MediHelp a aparut pe piata din Romania intr-un moment in care conceptul de asigurare medicala privata era o noutate absoluta. Acum obiectivul meu este de a consolida pozitia MediHelp ca unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de sanatate din Europa Centrala si de Est. Sunt incantat de aceasta provocare”, a declarat Zahal Levy.

MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale si este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1999. Potrivit companiei, rata de loialitate a portofoliului de clienti este de 90%.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri