27 August 2010

Raiffeisen Bank mizeaza pe refinantari



Raiffeisen Bank ofera clientilor sai un credit de refinantare pentru orice tip de imprumut contractat de alte banci, fie ca este vorba de vechi credite de consum, garantate cu ipoteca sau carduri de credit.

Raiffeisen intentioneaza ca prin aceasta oferta sa adune creditele unei persoane la o singura banca.

„In ultimele 2 - 3 luni am reusit sa crestem volumele de credite acordate, astfel ca avem o crestere a soldului total al creditelor – ceea ce inseamna ca imprumuturile acordate de banca au depasit ca volum creditele care se ramburseaza. Acest fapt se datoreaza in primul rand ofertelor pe care le-am facut clientilor nostri de a-si consolida mai multe credite intr-unul singur, precum si unei oferte preferentiale de pret pentru clientii care aleg sa-si incaseze salariul in conturile deschise la Raiffeisen Bank", explica Radu Topliceanu, director al ariei de credite pentru persoane fizice din cadrul Raiffeisen Bank.

Banca ofera clientilor posibilitatea de a se refinanta, respectiv de a-si consolida mai multe credite intr-unul singur. Astfel, clientii platesc o singura rata si isi reduc costurile totale de finantare.

Portofoliul de credite al Raiffeisen Bank se ridica la mijlocul lui 2010 la peste 2,7 miliarde de euro, in crestere cu 6,7% fata de prima jumatate a anului precedent, in timp ce depozitele clientilor totalizau 3,4 miliarde de lei, in crestere cu 5,2%.

Citeste si articolul: Rambursarile se mentin la acelasi nivel, chiar si dupa eliminarea comisionului de plata anticipata



Citeste si