Alpha Bank a lansat un depozit adresat persoanelor fizice prin care acestia pot incasa in avans dobanda, de pana la 8% la lei, respectiv de maxim 3,75% la euro si 3,25% la dolari.
Potrivit bancii, clientii vor putea astfel sa cheltuiasca sau sa investeasca banii aferenti dobanzii, fara ca veniturile sa fie afectate de inflatie sau alte modificari ce ar aparea in piata.

Depozitul poate fi constituit pe perioade de trei, sase, noua sau 12 luni. Suma minima necesara constituirii plasamentului este de 500 lei, 250 euro sau 250 dolari.

Profitul inainte de taxe al Apha Bank in Romania a scazut in primul trimestru al acestui an cu 61,7%, la 8,1 milioane euro, in vreme ce nivelul creditelor a crescut cu 3,2%, la 4,233 miliarde euro, iar cel al depozitelor a urcat cu 15,4%, pana la 1,587 miliarde euro.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri