25 Iunie 2010

Garanti intra pe segmentul transferurilor de bani



Western Union si GE Garanti Bank isi lanseaza colaborarea in domeniul transferurilor de bani pe piata din Romania, punand la dispozitia clientilor serviciile Western Union prin reteaua locala a bancii.
In Romania, Western Union ofera servicii de transfer de bani care vor fi disponibile si in cele 51 de unitati teritoriale ale GE Garanti Bank.

Clientii vor putea folosi serviciul pentru a efectua transferuri de bani in dolari, euro si lei, atat in si din afara tarii cat si pe teritoriul Romaniei.

„Semnarea contractului de cooperare pe plan local dintre Western Union si GE Garanti Bank consolideaza colaboarea internationala inceputa in anul 2009 in Turcia, odata cu lansarea in premiera a serviciilor de transfer de bani online pentru clientii Garanti Bank Turcia care folosesc serviciul de internet banking", a declarat Murat Atay (foto), directorul general al GE Garanti Bank.

La nivel national, Western Union Romania colaboreaza in prezent cu zece agenti: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca Membra a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD - Groupe Société Générale, Credit Europe Bank, Banca Comerciala Carpatica, Posta Romana, Raiffeisen Bank si GE Garanti Bank.

Prin intermediul acestei retele puternice de locatii ale agentilor, serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in peste 4.400 de locatii din Romania.



Citeste si