20 Aprilie 2010

Grecii de la EFG vor sa vanda credite de consum in magazinele Real



EFG Retail Services, divizia de credite de consum a grecilor de EFG Eurobank, a intrat pe piata locala pentru a finanta cumparaturile romanilor prin credite acordate direct in magazinele real - Hypermarket la dobanzi ce incep de la 16,65% pentru imprumuturile in lei.
EFG Retail Services si real, - Hypermarket Romania au lansat un parteneriat pentru acordarea de credite direct in magazin tuturor clientilor interesati de a-si finanta cumparaturile prin credite luate la dobanzi ce incep de la 16,65%.

Institutia ofera clientilor posibilitatea de a-si face cumparaturile pe baza unui credit cu o Dobanda Anuala Efectiva incepand de la 16.65% (pentru finantarea unui produs in valoare de 5.000 de lei printr-un credit acordat pe o perioada de 60 de luni), potrivit unui comunicat al institutiei.

„Din dorinta de a extinde gama de credite oferite clientilor nostri si de a diversifica serviciile financiare pe care le punem la dispozite in cadrul magazinelor real,- dar si pentru a ne adapta nevoilor si asteptarilor acestora am dezvoltat un nou parteneriat cu EFG Retail Services. Unul dintre beneficiile oferite de noul parteneriat si sistem de finantare, consta in flexibilitatea de a oferi produse financiare personalizate si variante clientilor, cum ar fi accesarea unui credit cu "12 rate egale fara dobanda" pentru anumite produse din categoria celor nealimentare, special semnalizate in cataloagele noastre.” a declarat Camelia Oprea, director administratie real,- Hypermarket Romania.

Clientii au acces la creditul oferit de EFG Retail Services si real,- pe baza actului de identitate si a documentelor justificative ale venitului obtinut, mai exact adeverinta de venit si fisa fiscala pentru anul anterior.

Creditele rapide - Ce sunt si cat costa?



Citeste si