Bancpost va implementa, in perioada urmatoare, un proces de upgradare a sistemelor sale IT, care va afecta si conturile IBAN ale clientilor. Mai exact banca va deschide conturi noi, iar cardurile existente vor fi atasate acestor noi conturi, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Deschiderea de conturi noi va incepe pe data de 4 octombrie si se va finaliza pana la mijlocul lunii decembrie 2009. Dupa incheierea acestui proces, clientii trebuie sa mearga la sediul unitatilor bancii pentru a li se comunica noul cont IBAN ce le-a fost atribuit.

Clientii care utilizeaza serviciul Fastbanking pot obtine noul cont IBAN din aplicatia Fastbanking, iar tuturor utilizatorilor aplicatiei Fastbanking li se va actualiza, automat, noul cont IBAN.

Noile si vechile conturi IBAN vor putea fi utilizate in paralel pana la finele lunii martie 2010.

Dupa finalizarea procesului, din punct de vedere operational, clientii vor putea utiliza contul cardului de debit emis de Bancpost ca pe un cont curent uzual si vor putea efectua toate tipurile de tranzactii curente - direct debit, ordine de plata, ordine de schimb valutar, beneficiind totodata de avantajul descoperirii de cont.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri