ING Bank Romania a ajuns, dupa un an de la lansarea serviciilor bancare pentru persoane fizice, la 100.000 de conturi, deschise prin reteaua de ING Office-uri, informeaza un comunicat al companiei.
"Succesul conceptului de Self達ank a depasit asteptarile noastre in privinta numarului de clienti. Mai mult, statisticile arata ca peste o treime din tranzactiile efectuate de clienti au avut loc in afara orelor obisnuite de lucru, respectiv inainte de ora 9 si dupa ora 17, ceea ce demonstreaza ca initiativa noastra de a oferi un program prelungit de lucru a fost foarte bine primita", a declarat Misu Negritoiu, director general adjunct ING Bank.

El a adaugat ca banca intentioneaza sa mai deschida 100 de birouri pana la sfarsitul anului si sa diversifice gama de produse bancare oferite persoanelor fizice.Serviciile bancare pentru populatie au fost lansate de ING in luna iulie a anului trecut prin unitatile Self達ank, disponibile intre orele 7 si 23, sapte zile din sapte.

Potrivit comunicatului, saptamana trecuta au fost deschise patru noi birouri - doua la Braila si doua la Targu-Mures.Self達ank permite clientilor sa retraga si sa depuna numerar in moneda nationala si sa efectueze multiple operatiuni bancare, de la transferuri intre conturi si schimburi valutare pana la plati ale facturilor de utilitati - telefon, gaz sau electricitate. Desigur, la baza succesului bancii sta si dobanda de 8,5% acordata de ING pentru cont curent.



Aboneazト-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Aflト cテ「ネ嬖 bani primeネ冲i テョn mテ「nト テョn funcネ嬖e de salariul brut ツサ

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat テョn 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucトフori din industria romテ「neascト de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezenネ崙 pe piaネ嫗 media, ne-am propus sト fim o sursト de inspiraネ嬖e pentru mediul de business, dar ネ冓 un canal de educaネ嬖e pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiarト.テ始 plus, Wall-Street.ro are o experienネ崙 de 10 ani テョn organizarea de evenimente B2B, timp テョn care a susネ嬖nut peste 100 de conferinネ嫺 pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sトハトフate sau imobiliare. Astfel, am reuネ冓t sト avem o acoperire completト - online ネ冓 offline - pentru tot ce テョnseamnト business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa ネ冓:



Mai multe articole din secネ嬖unea Finanネ嫺 - Bトハci »


Setari Cookie-uri