19 Noiembrie 2007

Piraeus Bank lanseaza un credit pentru firmele cu afaceri de peste 30.000 euro

Piraeus Bank Romania lanseaza un credit pentru firmele mici si mijlocii cu cifra de afaceri intre 30.000 euro si 5 milioane euro, in limita sumei de 25.000 euro sau echivalentul in lei, respectiv 80.000 lei, perioada de maturitate fiind de 36 de luni

Imprumutul este acordat intr-o singura transa, in lei sau euro, in functie de optiunea beneficiarului.

"Suma imprumutata poate fi restituita in rate lunare sau trimestriale egale si implicit posibilitatea de a estima, planifica si gentiona mai usor cheltuielile curente ale companiei", a declarat directorul de dezvoltare al segmentului IMM din cadrul Piraeus Bank Romania, Georgios Kournavos. El a adaugat ca beneficiarul poate sa returneze in avans suma imprumutata inainte de termen, fara sa plateasca vreun comision de rambursare.

Piraeus Bank Romania si-a sporit activele de peste trei ori (cu 220%) in intervalul septembrie 2006-septembrie 2007, pana la 2,208 miliarde euro, ca urmare a cresterii puternice a creditelor acordate.

In aceeasi perioada a anului trecut, banca avea active de 690 milioane euro.Profitul inainte de impozitare al Piraeus Bank Romania s-a cifrat la 14,6 milioane euro in primele noua luni ale anului curent.

Portofoliul de credite a ajuns la 1,824 miliarde euro dupa primele noua luni ale anului, Piraeus Bank Romania avand o cota de piata de 4,2% in sistemul bancar romanesc dupa imprumuturile acordate. Numarul de unitati a crescut cu 51% in primele noua luni ale acestui an pana la 90, fata de cele 39 inregistrate in perioada similara a anului trecut.



Citeste si