Banca Transilvania (BT) a lansat serviciul "Divizia pentru medici", care cuprinde pachete integrate de credite si consultanta destinate dezvoltarii initiativelor private de afaceri in sectorul medical.
"Prin lansarea acestui serviciu abordam un segment important al pietei, foarte putin exploatat de sectorul bancar si care are un potential foarte mare", a declarat directorul general al bancii Robert C. Rekkers.

Noua divizie a BT are 125 de angajati, jumatate medici si jumatate specialisti bancari, iar banca urmeaza sa deschida in urmatoarele luni zece agentii specializate, dedicate exclusiv medicilor, in orasele universitare.

Creditele acordate de BT prin noul serviciu sunt destinate atat finantarii afacerilor existente, cat si noilor oportunitati.

Banca Transilvania a lansat, la fiecare trei luni, in decurs de aproape trei ani, 10 produse dedicate IMM-urilor. Divizia pentru Medici vine in completarea acestei oferte, fiind inca o etapa in consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, ca principal sustinator al intreprinzatorilor romani.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri