21 Septembrie 2007

Cinci banci participa la Targul de Credite, la care sunt asteptati 8.000 de vizitatori

Bancile care vor participa la prima editie a Targului de Credite CreditExpo, desfasurat intre 21 si 23 septembrie la World Trade Plaza din Bucuresti, sunt Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Romaneasca, Bank of Cyprus, ATE Bank si Porsche Bank, a spus directorul Plus Media, Felicia Iordache.

Organizatorii evenimentului se asteapta la un numar de 8.000 de vizitatori in cele trei zile ale targului.

"Am conceput acest eveniment tinand cont de dezvoltarea puternica si de potentialul pietei creditelor din Romania. Targul va fi concentrat pe un segment de nisa, iar institutiile financiar-bancare prezente vor oferi informatii referitoare la instrumentele de creditare, leasing si refinantare", a declarat directorul general al Creative Brand Communication, Cristina Georgescu.

La targ vor participa si brokeri de credite, "care isi doresc o expunere cat mai mare pentru a putea acapara cat mai mult din aceasta piata in plina dezvoltare", a mai precizat Iordache. Din oferta institutiilor prezente la CreditExpo 2007, un serviciu nou il constituie fondurile structurale din cadrul portofoliului BCR.

In 2008, evenimentul va fi organizat si la nivel local, in cinci orase ale tarii, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta si Sibiu, pentru aceeasi nisa de instrumente financiare. Urmatoarea editie din capitala se va desfasura in perioada 9-12 octombrie, au mai precizat organizatorii.

Evenimentul va debuta, vineri, 21 septembrie, cu o conferinta de presa, CrediTalk, la care vor mai participa consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Lucian Croitoru, si directorul executiv al BCR si prim vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Nicolae Danila.

In cadrul CrediTalk va fi prezentat un studiu comparativ al pietelor creditelor din Bulgaria, Serbia si Romania.



Citeste si