Clienții Garanti BBVA care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obține o finanțare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, cu o dobândă avantajoasă. Beneficiile sunt valabile până la data de 31 august.

Noile beneficii din aplicație sunt acum disponibile pentru clienții existenți. Toți cei interesați să aplice online pentru un credit personal sau un Bonus Card trebuie să devină mai întâi clienți ai băncii.

Garanti BBVA desfășoară în această perioadă o campanie media pentru a promova noua inițiativă, sub sloganul ”Reia planurile puse pe pauză”. Banca își propune să informeze clienții cu privire la beneficiile oferite prin aplicația Mobile Banking și să îi încurajeze să profite de această nouă funcție. De asemenea, îndemnul pentru cei care nu sunt încă clienți Garanti BBVA este să își deschidă un cont și să beneficieze ulterior de avantajele din aplicație.

Garanti BBVA le oferă clienților posibilitatea de a completa rapid cererile pentru obținerea creditelor de nevoi personale și solicitărilor pentru Bonus Card în cadrul aplicației Mobile Banking, eliminând astfel necesitatea vizitelor personale la agenţiile băncii. Aplicația este disponibilă 24/7 de oriunde.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri