Revolut lansează un nou program de loializare RevPoints - Puncte Revolut pentru utilizatorii de carduri de debit. Noul program le permite clienților să acumuleze puncte pe măsură ce achită diversele cumpărături cu Revolut și pot transforma aceste puncte în diverse alte produse - în călătorii cu avionul, discount-uri pentru cazarea sau alte reduceri alese pentru vacanțe. Spre exemplu, la cheltuieli lunare de aproximativ 2.500 de euro pentru un client Ultra se vor acumula până la 30.000 de puncte, care ar acoperi un zbor dus-întors din Europa la New York, a declarat pentru wall-street.ro Christopher Guttridge, director general Produse Lifestyle al Revolut.

„RevPoints” este un nou program de loialitate adaptat clienților din România: în primul rând, aceștia nu au nevoie de card de credit pentru a obține bonusuri (n.red: majoritatea programelor de loialitate sunt asociate cardurilor de cumpărături). Totodată, clienții români pot să își revendice punctele la companii sau la servicii românești. În lista de parteneri ai companiei sunt disponibile companii precum TAROM, dar și branduri prezente pe piața locală Stay Fit, Oriflame, Iabilet, Amparcat.

Revolut RomaniaCaptură ecran: Aplicație Revolut

„Aproape 6.000 de proprietăți și atracții turistice notorii, precum litoralul Mării Negre sau Valea Prahovei, sunt incluse în oferta noastră. Ne așteptăm să vină mai multe în viitor, având în vedere interesul din ce în ce mai mare al turiștilor din Europa de Vest pentru a descoperi și alte locuri din țară, în afara orașelor mari - București, Cluj, Constanța, Timișoara - sau ale celor unde se organizează festivalurile de muzică cunoscute”, a declarat Christopher Guttridge.

Valoarea unui punct Revolut diferă în funcție de plan, dar poate să ajungă la 5 lei/punct

În funcție de tipul de plan deținut, clienții pot câștiga până la 1 punct pentru 1 euro (sau 5 lei) cheltuit cu cardul Revolut și pot obține și mai multe puncte dacă transformă mărunțișul obținut prin rotunjirea sumelor achitate în Puncte Revolut. Dacă îndeplinesc anumite provocări sau sarcini incluse în aplicație, utilizatorii pot dobândi și mai multe puncte, explică reprezentantul Revolut.

Un calcul standard făcut de noi ne arată că, la cheltuieli lunare de aproximativ 2.500 de euro pentru un client Ultra se vor acumula până la 30.000 de puncte, care ar acoperi un zbor dus-întors din Europa la New York.

Christopher Guttridge, director general Produse Lifestyle al Revolut

Pentru a începe să colecteze Punctele Revolut, clienții trebuie să opteze pentru includerea în program, din secțiunea Stil de Viață (Lifestyle) din aplicație, apăsând pe butonul „Începe” (Get started). Punctele se acumulează după ce se efectuează plăți cu cardul sau aplicația Revolut, ca și prin alte modalități cum ar fi transformarea în puncte a mărunțișului obținut prin rotunjirea sumelor plătite. De asemenea, clienții pot obține puncte și dacă duc la bun sfârșit o serie de provocări incluse în aplicație, cum ar fi să facă achiziții de la partenerii noștri comercianți sau dacă rezervă cazarea cu Sejururi sau își planifică următoarele ieșiri din oraș și vacanțe cu Activități.

„Punctele Revolut pot fi deja folosite pentru o serie de mărci și comercianți din România și căutăm constant să integrăm mai mulți parteneri locali care să aducă valoare clienților noștri români. Ne place întotdeauna să auzim de la clienții noștri despre mărcile cu care și-ar dori să ne vadă în parteneriate.
Punctele Revolut oferă o mulțime de moduri de a face călătoriile mai accesibile, în ciuda creșterii prețurilor zborurilor și suntem încântați să vedem clienții noștri îmbrățișând aceste beneficii”, declară Christopher Guttridge.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri