Banca Comercială Română lansează o ofertă de credit ipotecar cu dobândă fixă în primii trei ani, de la 4,99%, ulterior variabilă IRCC + 2,3%, care poate fi accesată 100% online, din George. Oferta se adresează clienților care își doresc să acceseze un credit ipotecar (nou sau refinanțare) și care, în primul an, beneficiază din partea BCR și de plata primei de asigurare imobil aferentă poliței facultative, încheiate pe o perioadă de 5 ani, prin intermediul băncii.

Pentru a beneficia de oferta cea mai bună de dobândă, 4,99% fixă în primii 3 ani, clienții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

• Să aleagă un imobil construit după anul 2000, cu Certificat energetic A sau cu Certificat energetic B emis după 16 februarie 2023, ceea ce îi va face eligibili pentru produsul CASA MEA Natura;
• Să vireze deja sau să opteze pentru virarea salariului la BCR.

La finalul celor 3 ani cu dobândă fixă, dobânda va fi variabilă, respectiv IRCC + 2,3%. În cazul în care nu îndeplinesc criteriile pentru CASA MEA Natura, clienții pot opta pentru produsul standard ipotecar CASA MEA cu o dobândă fixă de la 5,59% în primii 3 ani, ulterior IRCC + 2,9%. De asemenea, în portofoliul BCR sunt în continuare disponibile și ofertele de credit ipotecar cu dobândă fixă pentru 5 sau 10 ani, ulterior variabilă.

Oferta este valabilă în perioada 10 iunie – 31 august 2024 pentru cererile noi de credit și poate fi accesată prin platforma de digital banking George, dar și în orice unitate BCR.

Credit ipotecar dobândă fixă: Care este rata lunară pentru un credit de 70.000 de euro

Mai jos poate fi găsit un exemplu de calcul reprezentativ pentru creditul CASA MEA Natura, cu dobândă fixă 3 ani, ulterior variabilă, cu încasarea salariului sau a venitului în cont BCR:

În cazul în care clientul nu (mai) încasează venitul în cont, pentru același credit: dobânda este fixă în primii 3 ani, 5,99%/an, ulterior variabilă 9,20%/an (IRCC + 3,30%). Rată fixă în primii 3 ani: 2.344 lei, ulterior 3.005 lei. Valoare totală plătibilă: 871.458 lei. DAE = 8,91%. IRCC = 5,90% valabil până la 30.06.2024.

În cazul majorării indicelui de referință pentru creditele acordate în moneda națională (IRCC) sau a scăderii venitului clientului, obligațiile de plată ar putea crește ca valoare sau ca pondere în bugetul personal, dupa caz.

Oferta poate fi accesată din George, BCR fiind singura bancă din România care oferă credit ipotecar pe flux 100% online.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri