A fost lansată platforma fintech Octo Banking și în România, prin aceasta, utilizatorii au posibilitatea de a accesa cele mai competitive oferte de credite de pe piața locală.

Compania Octo, care a lansat platforma de banking omonimă, dorește să pună la dispoziția potențialilor clienți, atât persoane fizice, cât și juridice, posibilitatea negocierii unei rate a dobânzii mai bună.

Indiferent dacă clientul are nevoie de un credit rapid, un împrumut personal sau de afaceri, un leasing sau chiar factoring, platforma recent lansată în România, oferă posibilitatea de a primi una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

Pe platformă, băncile, IFN-urile și alte instituții financiare concurează între ele licitându-se 5 zile sau 2 zile pentru împrumuturile rapide, pentru a oferi utilizatorilor, atât persoane fizice, cât și companii, cea mai mică rată a dobânzii posibilă pentru fiecare cerere în parte. La final, clientul alege oferta pe care o consideră cea mai potrivită.

Compania anunță că acest serviciu este gratuit.

Totodată, aceasta lansează un apel către toate băncile și IFN-urile din România de a se înregistra pe platformă și de a începe să ofere cele mai bune opțiuni de finanțare utilizatorilor acesteia.

Mai multe detalii și posibilitatea creării unui cont pe: https://octobanking.com/

Sursa foto: Dusan Petkovic

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri