22 Aprilie 2020

(P) Unde găsim cea mai serioasă firmă de contabilitate din București și de ce să apelăm la serviciile acesteia?



Se întâmplă uneori să ne aflăm în necesitatea de a apela la o firmă de contabilitate. Cel mai des se întâmplă acest lucru în cazul în care deținem o mică firmă sau afacere proprie, caz în care contabilitatea trebuie atent monitorizată și efectuată în mod regulat.

În acest fel, ne asigurăm că firma își desfășoară activitatea în forme legale și nu vor apărea surprize neplăcute pe viitor. Dacă și voi vă aflați în situația în care aveți nevoie de servicii de contabilitate profesionale, iată unde puteți găsi cea mai serioasa firma de contabilitate din Bucuresti!

Este vorba despre firma Real Cont Audit, pe care o puteți găsi și online (în cazul în care nu sunteți din București). Angajamentul acestei firme este să ofere cele mai competente servicii de contabilitate pe piața din România, să fie un suport real al afacerilor partenerilor lor, să întemeieze, sa întrețină și să dezvolte relații profesionale de lungă durată, bazate pe etică și responsabilitate. De asemenea, vorbim despre o firma a cărei viziune este să fie parte integrantă a succesului în afaceri a partenerilor acestora, precum și reușitei prefesionale a colegelor și colegilor lor, datorită obținerii potențialului maxim în toate activitățile pe care le desfășoară. Contabilitate fără probleme, aceasta este misiunea Real Cont Audit prin care doresc să se aproprie de clienți și să contribuie prin contabilitate, la creșterea nivelului de încredere în mediul de business din România.

Cei mai mulți oameni se feresc să pornească o afacere pe cont propriu, de teamă că nu vor putea să facă față birocrației și tot ce presupune contabilitatea unei firme. Iar, foarte mulți dau faliment pentru că nu țin o contabilitate optimă a afacerii lor, neștiind că pot apela la specialiști în acest domeniu care să facă această treabă pentru ei. Totul pornește de la numere și doar experții Real Cont Audit vă pot oferi cele mai bune servicii în acest domeniu. Alături de ei, aveți garanția că firma merge brici și că este pe mâini bune. Este foarte important, în orice afacere, să vă alegeți partenerii cu grijă, pentru că acest lucru va reflecta sau va influența rezultatele obținute pe viitor. Succesul sau insuccesul vostru depind de aceste decizii pe care le aveți de făcut, înainte de a pune pe picioare o activitate proprie. Este extrem de recomandat să apelați la specialiști încă din start, iar dacă faceți o alegere greșită la început, să reveniți asupra acesteia și să luați măsurile necesare, pentru a împiedica declinul firmei.

Ce îi recomandă pe cei de la Real Cont Audit și de ce merită să apelați la ei?

Vă oferă servicii de contabilitate București, la tarife avantajoase pentru compania personală, indiferent de amploarea acesteia. Experiența de 16 ani, precum și expertiza specialiștilor lor în contabilitate, le permit ca în fiecare situație în parte, să găsească metodele legale de a micșora impozitele plătite de partenerii / clienții acestora. Ofera cea mai bună consultanță fiscală fiecărui client și gândesc proactiv, astfel încât să optimizeze cât mai mult activitatea clientului, cu ajutorul departamentului financiar – contabilitate externalizat, respectiv firma lor de contabilitate Real Cont Audit. De regulă, cei care au afaceri mici nu apelează la servicii contabilitate. Ei se gândesc că nu câștigă destul de mult pentru a plăti și serviciile unui contabil. Însă, în urma unei analize ceva mai temeinice, vor constata că de fapt plătesc mult mai mulți bani, decât dacă ar plăti pentru serviciul de contabilitate, deoarece o eventuală amendă sau sancțiune, din partea unui organ de control, poate pune în pericol chiar existența afacerii. Un expert în contabilitate duce la bun sfârșit orice activitate în domeniu și asigură oricărei companii tot ceea ce are nevoie pentru a obține un profit mai mare. O afacere necesită multe cheltuieli, iar acestea, în marea lor majoritate, sunt deductibile. Dar nu le puteți scade din profit dacă nu stiți unde să le încadrați, cum să faceți calculele și cât de mult din cheltuieli se pot deduce. Orice cheltuială, oricât de mică ar fi ea, poate să vă ajute să vă duceti afacerea la un alt nivel, cel al unui profit mult mai mare.

Contabilitatea este știința și arta stăpânirii afacerilor, care se ocupă cu "măsurarea, evaluarea, cunoașterea, gestiunea și controlul activelor, datoriilor și capitalurilor proprii, precum și a rezultatelor obținute din activitatea persoanelor fizice și juridice", în care scop "trebuie să asigure înregistrarea cronologică și sistematică, prelucrarea, publicarea și păstrarea informațiilor cu privire la poziția financiară, performanța financiară și fluxurile de trezorerie, atât pentru cerințele interne ale acestora, cât și în relațiile cu investitorii prezenți și potențiali, creditorii financiari și comerciali, clienții, instituțiile publice și alți utilizatori’’.

La o analiză mai atentă, vom constata că această meserie nu este una tocmai ușoară și este normal să nu fie înțeleasă chiar de toată lumea. Dar tocmai pentru astfel de situații există specialiști în domeniu, care vin să vă întâmpine în situațiile de contabilitate cu care vă confruntați și să vă ajute să le manageriați cum trebuie. Iar pe parcurs, veți întelege că importanța unui contabil într-o firmă este una de neprețuit, pentru că implică foarte multe documente, foarte multe acțiuni și, nu în ultimul rând, atenție mare la detalii și la cifre, pentru că o simplă eroare poate să vă coste foarte mult (lucru care nu este deloc de dorit). Contabilul este cel care vă ajută să vă creșteți afacerea și merită să îi acordați toate meritele pentru acest lucru. Fără el, veți vedea că activitatea firmei nu va fi la fel.



Citeste si