FinTech-ul britanic Revolut, cu birou si in Romania, incheie un parteneriat cu Elefant.ro, prin intermediul caruia cele doua companii isi propun sa incurajeze cumparaturile online, lansand si o prima campanie in perioada premergatoare Craciunului.

In urma parteneriatului, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte si reduceri pe elefant.ro, in perioada 2-31 decembrie 2019. Beneficiile oferite sunt vizibile in aplicatia Revolut de pe smartphone, conform unui comunicat de presa.

De asemenea, in aceeasi perioada, clientii elefant.ro care isi fac cont Revolut vor primi 50 de lei bonus. FinTech-ul britanic mizeaza pe acest tip de oferta de cateva luni bune, oferindu-le atat utilizatorilor care invita o persoana noua in aplicatie cat acesteia sume de bani, 50 de lei in prima sesiune a promotiei si 45 de lei in prezent.

Clientii Elefant care isi doresc sa beneficieze de oferta de 50 de lei mentionata mai sus trebuie sa acceseze sectiunea Premium din contul lor de client Elefant iar acolo gasesc toate detaliile necesare. Revolut se apropie de 1 milion de utilizatori in Romania, in timp ce Elefant.ro are aproximativ 2 milioane de clienti.

"Ne dorim ca acest parteneriat sa se extinda in viitor si sa revenim catre consumatorii romani cu campanii si servicii care sa ii incurajeze sa caute si sa cumpere online toate produsele de care au nevoie“, explica Sergiu Chirca, CEO elefant.ro.

Revolut pare sa se concentreze din ce in ce mai mult pe parteneriate cu companii din diverse sectoare, in incercarea de a-si creste baza de utilizatori. Pe langa aceasta colaborare cu elefant.ro, FinTech-ul britanic are o campanie si cu compania de mobilitate Clever.

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri