17 Iulie 2019

mobilPay Wallet introduce sectiunea de donatii: HOSPICE Casa Sperantei este primul ONG pe care il puteti sustine



Utilizatorii aplicatiei mobilPay au in prezent posibilitatea realizarii de donatii, alaturi de alte plati ce tin de utilitati, plata intretinerii, bilete de transport, reincarcarea cartelei PrePay si plata prin Scan&Pay la mii de comercianti online si offline. Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este prima organizatie care s-a alaturat noului serviciu mobilPay Wallet.

Odata cu introducerea posibilitatii de a face donatii cu aplicatia mobilPay Wallet prin selectarea sectiunii Donatii, romanii pot dona mai simplu si mai rapid, contribuind la imbunatatirea vietilor copiilor si adultilor care sufera de o boala incurabila si ale familiilor lor. Fiecare donatie catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei este folosita pentru ingrijirea paliativa a pacientilor, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori, conform comunicatului de presa emis de catre companie.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecarei plati de produse sau servicii efectuata cu ultima versiune a aplicatiei mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune sa continue cu o donatie. Acestia pot seta suma dorita pentru donatie, avand la dispozitie trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot in aplicatie pot alege o data anume din luna daca doresc sa fie notificati pentru plati recurente. In acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire in ziua stabilita de ei, putand face donatia printr-un singur click, fara a mai introduce toate datele cardului.

„Acest proiect vorbeste despre frumusetea binelui si puterea fiecaruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevarat nevoie. Impreuna putem face cu adevarat o diferenta pentru copiii si adultii afectati de o boala incurabila, cu prognostic limitat de viata si ne bucuram ca mobilPay Wallet ne sustine in demersul nostru de a oferi ingrijire paliativa gratuita, la momentul potrivit, pentru un numar cat mai mare de pacienti”, a declarat Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate sa se alature pentru a-si prezenta cauzele, aplicatia oferind acestora cadrul de prezentare imediata catre utilizatori. Astfel, organizatiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca acestia sa faca alegerea pe care o doresc. Fiecare donatie facuta de un utilizator in favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salveaza in ecranul principal al aplicatiei, pentru donatii viitoare si mai rapide.

Pentru a face donatii prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clientii pot descarca gratuit aplicatia din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.



Citeste si