Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania, a raportat la sfarsitul primelor sase luni din 2019 o crestere a primelor brute intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 189 milioane de lei. Din acest total, 60,48 milioane lei au reprezentat vanzari de produse non RCA, din care 65% sunt politele CASCO si 25% politele de asigurare de tip Property.

"Intreaga echipa Safety si-a adus aportul la mentinerea trendului ascendent din ultimii ani, implementand strategiile de diversificare a portofoliului de servicii si de fidelizare a clientilor. In acest sens, am decis ca in cea de-a doua jumatate a anului 2019, sa extindem echipa de management cooptand nume importante din piata de asigurari", a declarat Viorel Vasile, CEO Safety Broker.

De la 1 iulie Nicolae Avram, fost membru board Allianz-Tiriac Asigurari, face parte din echipa de management a Safety Broker in pozitia de director general adjunct, pozitie din care va coordona noile directii strategice de dezvoltarea a departamentelor de vanzari si marketing.

Safety Broker anunta ca va continua strategia de diversificare a portofoliului si de crestere a ponderii detinute de liniile non-auto si in cea de-a doua jumatate a anului. Safety Broker a intermediat si polita de asigurare a evenimentului Neversea din acest an, in parteneriat cu Asirom VIG.

Sursa foto: Jirsak / Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri