Romanii isi pot recupera integral costurile aferente biletelor la spectacole, in cazul aparitiei unei situatii neprevazute. Eurolife ERB Asigurari, in parteneriat cu platforma bilete.ro, lanseaza En Garde: prima polita din Romania dedicata protectiei celor care achizitioneaza bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale si sportive. Aceasta poate fi achizitionata simplu si rapid, in paralel cu procesul de achizitie a biletelor, direct de pe site-ul bilete.ro.

Asigurarea En Garde ofera recuperarea integrala a sumei aferenta biletelor cumparate, in cazul in care o situatie neprevazuta il impiedica pe acesta sa ia parte la spectacol. Asigurarea se calculeaza ca procent din cosul de cumparaturi, respectiv 4,5% din pretul biletelor.

"Ne-am propus sa demonstram ca asigurarile sunt instrumente utile, simple si actuale", spune Anita Nitulescu, CEO Eurolife ERB Asigurari Romania. Compania de asigurari si bilete.ro estimeaza ca aproximativ 45% din totalul achizitiilor cu plata online si ramburs vor avea inclusa si asigurarea En Garde.

Produsul de asigurare acopera riscuri multiple care pot impiedica posesorul biletului sa ajunga la spectacol, printre care: diferite cazuri medicale (boli / accidente care implica spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigatii sau tratamente in data si la ora spectacolului); situatii familiale (nasterea unui copil sau nepot, deces); cauze materiale (incendii, inundatii), alte incidente (furtul biletului, greva transport in comun, defectiuni vehicul in drum spre spectacol, anulare / intarziere zbor).

Eurolife ERB Romania este prezenta de peste 11 ani pe piata locala si include companiile Eurolife ERB Asigurari de Viata si Eurolife Asigurari Generale, fiind o subsidiara a Eurolife ERB Insurance Group. Bilete.ro este o agentie de ticketing full service, cu activitate de 13 ani pe piata de profil din Romania.

Sursa foto: A_Lesik / Shutterstock

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri