23 August 2018

Revolut lanseaza un card din metal cu beneficii suplimentare fata de cele premium si cash-back de pana la 1%



Revolut a lansat un card exclusivist, de aceasta data metalic, oferind si un sistem de cash-back care poate ajunge si la 1% din valoarea tranzactiilor efectuate in afara Europei. "Revolut Metal este o alta modalitate prin care vom genera venituri suplimentare", subliniaza Nik Storonsky, Fondator & CEO al Revolut.

Astfel, cardul exclusiv din metal va oferi clientilor inapoi pana la 1% din banii cheltuiti, in monede traditionale sau criptomonede, si - in plus - vor putea retrage gratuit pana la 2.400 lei de la orice bancomat din lume, vor putea efectua schimburi valutare nelimitate la cursurile interbancare, transferuri internationale gratuite, avand si restul beneficiilor cardurilor premium existente in oferta Revolut. Totodata, posesorii cardului Metal vor beneficia si de un serviciu dedicat de concierge pentru a rezerva orice, de la zboruri la bilete pentru festivaluri.

Pe de alta parte, din cauza comisioanelor de interchange mult mai reduse in Europa, clientii Revolut Metal vor primi doar 0,1% cash-back pentru toate tranzactiile efectuate pe continent si vor putea alege sa primeasca diferenta in oricare dintre cele 25 de monede suportate de Revolut sau cele 5 criptomonede, inclusiv Bitcoin.

'Noul card de metal este contactless si a fost realizat cu o atentie obsesiva la detalii. Avand o greutate de trei ori mai mare decat a unui card obisnuit, Revolut Metal este fabricat dintr-o singura foaie de otel si este taiat cu un burghiu cu diamant. Particulele de vopsea sunt adaugate pe card printr-un proces de depunere fizica a vaporilor, iar detaliile utilizatorilor sunt inscriptionate cu ajutorul unui laser de inalta precizie", se arata in comunicatul Revolut.

Utilizatorii care isi doresc cardul Metal pot alege un plan tarifar lunar, la un cost de 54,99 lei, sau unul anual, in valoare de 500 lei, beneficiind astfel de o reducere de 23%. Fintech-ul precizeaza ca disponibilitatea initiala a cardurilor Metal este limitata, acestea fiind disponibile in prima faza doar pentru numar limitat de utilizatori Revolut Premium.

"Lansarea Revolut Metal este un pas important pentru ca Revolut sa genereze venituri suplimentare, in contextul in care pregatim lansarea unei platforme de trading fara comisioane, precum si extinderea pe pietele din America de Nord si Asia", a declarat Nikolay Storonsky, Fondator & CEO al Revolut.

Revolut a fost infiintat in iulie 2015 cu o misiunea de a "revolutiona" modul in care consumatorii fac banking, prin simplitatea serviciilor oferite si prin comisioanele mult mai mici pentru tranzactii si schimb valutar. Compania cu sediul in Londra are peste 2,5 milioane de utilizatori in Europa si a procesat pana in prezent peste 150 de milioane de tranzactii, in valoare totala de peste 22 miliarde dolari.

Revolut a obtinut finantari in valoare totala de 336 milioane de dolari de la investitori cunoscuti precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.



Citeste si