14 Noiembrie 2006

Titlurile listate la BVB incep saptamana cu usoare cresteri ale cotatiilor

Indicele compozit al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a crescutcu 0,02% in prima ora de tranzactionare a sedintei de luni, fata de valoarea pe care o avea la inchiderea de vineri, piata fiind dominata de schimburile cu titlurile societatilor financiare (SIF).

Valoarea schimburilor efectuate in prima ora de tranzactionare a sedintei de luni a fot de 13,04 milioane lei (3,17 milioane euro). Cele mai multe trazactii au fost incheiate cu actiunile SIF-urilor, care au atras peste 87% din banii rulati in piata in acest interval.

Indicele societatilor financiare s-a apreciat in prima ora de tranzactionare cu 1,04%. Actiunile SIF 5 Oltenia s-au scumpit cu 1,14%, pe fondul unor tranzactii de peste 3,54 milioane lei. Cel mai mult s-au apreciat actiunile SIF 3 Transilvania, cu 1,79% fata de valoare pe care o aveau la inchiderea sedintei de vineri.

Dupa anuntarea rezultatelor financiare la noua luni, titlurile companiei Energopetrol Campina s-au scumpit in prima ora a sedintei de luni cu 14,35%, utlima tranzactie fiind efectuata la 2,63 lei pe actiune.

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica sunt oprite de la tranzactionare pentru desfasurarea adunarii generale a actionarilor, unde se va discuta bugetul de venituri si cheltuieli pe anul in curs si atributiile Cosiliului de Administratie al bancii.



Citeste si