In perioada 30 octombrie 3 noiembrie, pe cele doua piete ale Bursei Romane de Marfuri (BRM) au fost organizate 40 de licitatii a caror valoare a fost de aproximativ 4,5 milioane de dolari, a informat un comunicat transmis de BRM.
Saptamana trecuta la BRM si la punctele de lucru din teritoriu, pe Piata licitatiilor, s-au desfasurat 37 de licitatii, in valoare de peste 4,2 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare din ringul BRM Bucuresti, de peste 2,3 milioane dolari, a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de SNTFM CFR Marfa, care a achizitionat uleiuri minerale si servicii de executare calificata a pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor. Filialele BRM din teritoriu au organizat 21 de licitatii a caror valoare totala a fost de peste 425.000 dolari.

Pe primul loc in topul filialelor s-a situat Terminalul Iasi cu o valoare contractuala de peste 185.000 dolari, urmat de Cluj cu peste 140.000 dolari, Brasov cu peste 46.000 dolari, si Craiova, cu aproximativ 30.000 dolari, se precizeaza in comunicatul transmis de BRM. Pe Piata la disponibil a produselor petroliere, au fost tranzactionate 3 ordine la sediul central din Bucuresti in valoare de aproximativ 210.000 dolari. Cele mai mari tranzactii au fost incheiate de Compania Nationala a Sarii care a achizitionat 65 de tone de motorina euro 3 la pretul de 1.965lei/tona, fara accize si TVA.

Pe Piata la disponibil a BRM se tranzactioneaza diferite categorii de marfuri fungibile: produse petroliere si alte produse energetice - carburanti, combustibili de incalzire, cereale si alte produse agro-alimentare - grau, orz, ovaz, floarea-soarelui, soia, animale in viu, carcase de animale abatorizate; alte marfuri fungibile - uleiuri, compusi chimici de uz industrial, metale.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri