8 Martie 2006

Credisson isi va procesa cardurile prin First Data International

First Data International, lider in comertul electronic si servicii de plati la nivel mondial, a fost ales de Credisson International sa ii ofere servicii complete de procesare pentru cardurile sale MasterCard, informeaza Rompres

First Data International va oferi o gama completa de servicii de producere si personalizare de carduri, servicii de autorizare si procesare pentru cardurile Credisson, precum si call center, monitorizare risc, administrare a refuzurilor la plata si a conturilor terminalelor POS.

Stefan Klestil, senior vice president, responsabil cu managementul operatiunilor companiei First Data in Europa Centrala, apreciaza noua colaborare drept un important succes. "Europa Centrala este in centrul proiectelor noastre dezvoltare in Europa. Sunt deosebit de mandru ca reprezentantii nostri din Bucuresti au reusit sa extinda operatiunile si capabilitatile First Data International in regiune spre beneficiul unui client multinational atat de important", a declarat acesta.

Credisson International este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota de piata de aproximativ 20%. Credisson International a fost preluata in mai 2005 de catre grupul Cetelem, divizia furnizoare de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas. Pe parcursul celor trei ani de activitate in Romania, Credisson a oferit finantare unui numar de 750.000 persoane, in valoare de peste 300 milioane euro. Compania este activa printr-o retea de 460 puncte de vanzare, in peste 60 de orase din intreaga tara si are peste 800 de angajati.

First Data International, parte a First Data Corp., este un lider in furnizarea solutiilor pentru comert si plati electronice pentru institutii financiare si comercianti din intreaga lume. First Data deserveste diverse segmente de piata, aducand plus-valoare la nivel global printr-o prezenta locala si mentinand in centrul atentiei nevoile individuale ale clientilor. First Data deserveste 4,6 milioane de locatii comerciale, 1.500 de emitenti de carduri si milioane de consumatori. Compania are peste 5.800 de angajati si desfasoara operatiuni in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, America Latina, Canada, Australia, regiunea Asia-Pacific.



Citeste si