Clientii Raiffeisen Bank isi pot plati facturile Cosmote la oricare dintre bancomatele bancii, fara comision, incepand de luni, conform bancii.
Clientii Raiffeisen Bank au nevoie doar de cardul lor, fie el de debit sau de credit, pentru a-si plati factura la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii din intreaga tara. Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat. De asemenea, factura Cosmote poate fi platita si prin Internet Banking.

La sfarsitul lunii iunie, Raiffeisen Bank a lansat facilitatea de reincarcare a cartelelor preplatite direct de la bancomatele bancii, fara comision. Un alt serviciu gratuit la ATM-uri este obtinerea unui mini-extras de cont, continand ultimele 10 operatiuni efectuate de client.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor sai mai multe canale bancare alternative - Internet Banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) si plata automata a facturilor prin Direct Debit.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300.000 de utilizatori de carduri de credit.
Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri