Vacanța de vară este o perioadă pe care copiii o așteaptă cu nerăbdare, însă pentru părinți e diferit pentru că deseori nu știu unde să-și lase copilul pe timpul verii. Vestea bună este că, în București, de pildă, mai multe grădinițe, școli și creșe vor fi deschise.

Ce școli din București vor fi deschise în perioada iulie-august

21 de unități de învățământ din sector (grădinițe, școli și creșe) din Sectorul 3 vor fi deschise în perioada iulie-august 2024 pentru copiii care nu au cu cine să rămână acasă, pe timpul vacanței de vară. Desfășurarea cursurilor pe timpul verii este finanțată de Primăria Sectorului 3, care a pus la dispoziția părinților inclusiv platforma online pentru înscrieri. Aproximativ 6.000 de copii (antepreșcolari, preșcolari și școlari) vor putea frecventa cursurile la programele educaționale de vară, găzduite de 21 de unități de învățământ din sector.

Sursa foto: Facebook / Școala Gimnazială 195, Sector 3

Cum arată Programul „Școala de vară” din Sectorul 3

Ce trebuie să știi despre Programul „Școala de vară” din Sectorul 3:

  • include o masă caldă (costurile vor fi suportate de Primăria Secorului 3);
  • include activități non-formale, extracurriculare, sportive și recreative pentru copiii ce fac parte din învățământul primar și gimnazial, de la clasa pregătitoare, până la clasa a VII-a;
  • programul de funcționare va fi între orele 8.00-15.00.

Programul „Grădinița de vară”

  • activități extracurriculare, sportive și recreative care vin în sprijinul copiilor de vârstă antepreșcoală și preșcolară;
  • intervalul orar zilnic va fi de la ora 7.30 la ora 17.30.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri