Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Copos negociaza cu GTC dezvoltarea Ana Tower, anunta Ziarul Financiar. Proprietarul grupului Ana Holding negociaza cu compania de dezvoltare imobiliara Globe Trade Center (GTC) un contract de asociere pentru dezvoltarea unui turn de birouri cu 28 de etaje in apropierea hotelului Crowne Plaza din Bucuresti, denumit in prezent Ana Tower.

Money.ro titreaza Modelul Patriciu cu salam CrisTim. Radu Timis, proprietarul grupului CrisTim, vrea sa-si extinda businessul la nivel de magazin. Acesta a lansat 33 de magazine in 2010 si vrea sa ajunga la 200 in urmatorii trei ani.

Razboiul creditelor a bagat bancherii in sedinta. Afla ce se discuta in spatele usilor inchise!, scrie Capital, care a intrat in posesia unui ghid intern pe care conducerea bancii l-a distribuit angajatilor care se ocupa de relatiile cu clientii, precum si de un e-mail intern trimis de catre Directia Credite Retail in care existau o serie de precizari.

Campaniile social media din .ro, "un moft", sustine DailyBusiness.ro. n Romania, campaniile pe canalele social media sunt in prezent "doar un moft", insa in alte tari advertiserii se inghesuie pe reteaua Facebook in incercarea de a construi mesaje care sa ii dea pe spate pe clienti.

Gandul scrie despre Protestul lui Basescu fata de presa ostila: „Ma mai uit doar pe Discovery si Animal Planet”. Ce spune despre Dinescu si CTP. Traian Basescu a anuntat miercuri seara, la postul B1TV, ca refuza sa mai citeasca ziare si sa se mai uite la televizor, in acest sens renuntand la abonamentul la presa, atat acasa, cat si la Administratia prezidentiala.

Clientii Volksbank cer deputatilor sa puna interesele consumatorilor deasupra celor ale bancherilor. Reprezentantii bancilor: Cum definesti "abuziv" in termeni juridici?, scrie HotNews.ro.

Jurnalul National prezinta un reportaj despre Valea Doftanei. Ce s-a construit in anii Epocii de Aur a fost lasat in paragina in cele doua decenii postceausiste. Printre obiectivele ce ii atrageau altadata pe turisti si faceau faima zonei se afla astazi, intr-o jalnica degradare, si Muzeul Penitenciar Doftana.



Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri